Jump to content

Jedan "Ateista Srbije" o popisu 2011

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja ne verujem da ti njega poznaješ. Mislim, ne kažem da je on to pravio, naravno ali...

Pa on proziva u direktnim konverzacijama, al to je druga prica. U principu ok je lik van diskusije o religiji tu je poprilichno necivilizovan.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Meni se cini da je bas opterecen s obzirom da po ceo dan visi na zru i samo pastuje linkove na stranicu ateista :D

A tamo naravno desetine treniranih maj... pulena spremnih da u mah skoce i "opovrgnu" svaki negativni komentar ili sl... :DDD

Generalno, sve sto prica je tacno... al nacin na koji prica je smoooooooran maximalno... kad bi klipove koje pravi pedjko dali nekom glumcu da ih sugestivno cita, onda bi to bilo vrh! Takvi klipovi bi imali mnogo vecu popularnost... ovako- ukljucis- smoris se nakon 2 i po sekunde- ugasis jel te mrzi da silujes sopstvene usi i um- i tako propada kvalitetna argumentacija...

...I tako propada AS

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Nije problem u onima sto odlazw vec u onima koji nikad i ne pristupe jer udruzenje poistovecuju sa njegovim celnicima. Pedja s druge strane zivi u iluziji da je nekakav ateisticki mesija na osnovu par istomisljenika koji ga podrzavaju (to mu je jednom bio argument, tipa "trilioni ljudi mi se javljaju na mail da su odusevljeni mnome" - smesno... mediokritetski smesno...

Подели на овим сајтовима

Nije problem u onima sto odlazw vec u onima koji nikad i ne pristupe jer udruzenje poistovecuju sa njegovim celnicima. Pedja s druge strane zivi u iluziji da je nekakav ateisticki mesija na osnovu par istomisljenika koji ga podrzavaju (to mu je jednom bio argument, tipa "trilioni ljudi mi se javljaju na mail da su odusevljeni mnome" - smesno... mediokritetski smesno...

Напаљени мајмун (-мисим,човеколики) :)

Гори је од ових Наши(х) фанатика и зилота - артемита.

Пеђа ти је нека врста Атеистичког Образа.... sHa_sarcasticlol

Наши - Образ ...

Тотално је безобразан, као и Младен.... 'тео би да бије (зле и затуцане побожњаке) . sFun_bat

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Ne bih ga izjednacavao sa obrazom. Rekao bi militantni anti-teista.

Ipak Predrag ima dovoljno dostojanstva da naprimer ne upadne na ovaj forum i spamuje ili uleti u crkvu na sred mise. Ili pak dodje na neku drugu religijsku manifestaciju i pokusha da je prekine i obstuktira.

Njegova agresija pocinje i zavrsava se na recima i argumentima.

Подели на овим сајтовима

Ipak Predrag ima dovoljno dostojanstva da naprimer ne upadne na ovaj forum i spamuje

Bio je, pa su ga najurili :D

Problem u nasim balkanskim glavama je taj sto ne umemo da shvatimo da funkcija, kakva god bila, nosi neke odgovornosti. Vrlo je nezrelo i neodgovorno izaci u javnost sa necivilizovanim komentarima i ograditi se recima "to su moji licni stavovi i to nema nikakve veze sa udruzenjem AS (?!)"

Zamisli da Tadic izadje u centar Beograda i kaze "More mamu im hrvatsku i ustasku j...m, sve su to ustaska g...a zajedno sa onim smrdljivim siptarima nataknem ih na k...c...- izvinite ovo je moj licni stav i nema veze sa drzavom ciji sam predsednik, i koja se trudi da uspostavi dobre diplomatske odnose sa svima zarad mira i stabilnosti"

A da ne pricamo o tome da se doticni kobajagi bori za "civilizacijske tekovine" diskutujuci kao neandertalac sa stocne pijace... (na forumu i grupi AS, ne na klipovima... tamo je pedantno i nastimovano samo smoran i smoren, i cini mi se da mu jako tesko pada sto mora bez vulgarnosti da govori u kameru)

Подели на овим сајтовима

Problem u nasim balkanskim glavama je taj sto ne umemo da shvatimo da funkcija, kakva god bila, nosi neke odgovornosti. Vrlo je nezrelo i neodgovorno izaci u javnost sa necivilizovanim komentarima i ograditi se recima "to su moji licni stavovi i to nema nikakve veze sa udruzenjem AS (?!)"

Zamisli da Tadic izadje u centar Beograda i kaze "More mamu im hrvatsku i ustasku j...m, sve su to ustaska g...a zajedno sa onim smrdljivim siptarima nataknem ih na k...c...- izvinite ovo je moj licni stav i nema veze sa drzavom ciji sam predsednik, i koja se trudi da uspostavi dobre diplomatske odnose sa svima zarad mira i stabilnosti"

Razumem te skroz sve sam ja to pricao sa njime licno.

Подели на овим сајтовима

I njegov stav je "izvolte ako umete bolje"... znam... ne trpi covek kritiku nikako... sujeta

Komunicirao je bolje od toga. Ali necu o tome sada ovde.

Подели на овим сајтовима

Напаљени мајмун (-мисим,човеколики) :)

Гори је од ових Наши(х) фанатика и зилота - артемита.

Наши - Образ ...

Тотално је безобразан, као и Младен.... 'тео би да бије (зле и затуцане побожњаке) . sFun_bat

A i ti ga pretera. Ako ti ne vidis razliku izmedju njega i Mladena, ne znam sta da kazem a da ne ispadne da te vredjam..

Подели на овим сајтовима

Nije dovoljno što teisti pakuju taj izraz ljudima koji nisu ni najmanje militantni... moraš i ti?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Nije dovoljno što teisti pakuju taj izraz ljudima koji nisu ni najmanje militantni... moraš i ti?

Pa nemam pojma ne mogu da nadjem bolji izraz za agresivnije ateiste. Daj mi bolji drage volje cu da promenim.

Mozda verbalno-agresivni-antiteista. Dugacak mi je mnogo. Svakako ne mislim bukvalno militantni.

Подели на овим сајтовима

Ipak Predrag ima dovoljno dostojanstva da naprimer ne upadne na ovaj forum i spamuje ili uleti u crkvu na sred mise. Ili pak dodje na neku drugu religijsku manifestaciju i pokusha da je prekine i obstuktira.

Njegova agresija pocinje i zavrsava se na recima i argumentima.

To ispade da je gori od Mladena... grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...