Jump to content

Jedan "Ateista Srbije" o popisu 2011

Оцени ову тему

Препоручена порука

Сад те стварно је капирам? Ко је кога проглашавао горим од усташа? Ја тај пост нисам видео.

Izvini, pogrešna formulacija, evo tačan citat:

"Такође, мислим да овај тип са снимка више мрзи Србију него ли ортодоксне усташе"

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

"Такође, мислим да овај тип са снимка више мрзи Србију него ли ортодоксне усташе"

Авокадо, мислиш да грешим у овом исказу.

Ја заиста мислим , да вићина атеистичких верника (Пеђа,Ештер и остала весела дружина) више презире Србију него ли цела Удруга Драговољаца Домовинског Рата 1991-95... то је моја слободна процена. Шта мислиш да ли грешим ?

А о овом типу - хероју ("што је тајно снимао") тек да не говорим...

Чуј, српско-хрватски "језик".... такве шизофрене инпровизације бих декретом забранио, да сам председник пописне комисије Србије ....јер вређа здрави разум.

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Izvini, pogrešna formulacija, evo tačan citat:

ОК, то нисам видео. Претера га човек, заиста.

Подели на овим сајтовима

Zar je tolka istina da je svaka reklama dobra reklama,

kad deckonja zvani dramska pauza iinspirise 10 strana komentara.

Evo i mog doprinosa

Разочарајте се у свему, и тада ћете бити очарани свим, чак и својим разочарањима.

Подели на овим сајтовима

ntldorhy32y4nuzz7uqy.jpg

Ne primam kritike na ovo,jer srocih dok razmisljah nejasno i plitko.

Разочарајте се у свему, и тада ћете бити очарани свим, чак и својим разочарањима.

Подели на овим сајтовима

pqs4hnhh24lhs6q81ex.jpg

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...