Jump to content

Jedan "Ateista Srbije" o popisu 2011

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ма Пеђа је диван саговорник. :) Код њега је увек све објективно зато што се у мишљењу увек позива на објекат. Тај објекат је он сам. :)

Подели на овим сајтовима

На попису се :

+ не изјашњава поводом националности (она му не значи много или је мрзи)

+ језик му је српско-хрватски

+ а вероисповест : атеиста

Дакле, тешка болештија и тешки неки унутарњи комплекси.

Ево салушајте кратак аудио запис којег је (кришом) начинио сам атеиста приликом разговора са пописивачем.

Снимак се налази на, замислите где, сајту Пешчаника (најпознатија пљуваоница свега што се пише ћирилицом- толика количина мизантропије и патологије ни у Хрватској нема!).

На средини,па десно се налази наслов : Čestitam, sada ste ateista! кликните одмах испод на плеј !

http://pescanik.net/2011/10/hera-od-oblaka/

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Mislim da u istoriji nije zabelezen ovoliki teror grupe koja broji 0.5% nad grupom koja broji 95%... prosto sam zadivljen kolko ce neki da izidju iz koze od besa i jedi...

...meni lepo ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Mislim da u istoriji nije zabelezen ovoliki teror grupe koja broji 0.5% nad grupom koja broji 95%... prosto sam zadivljen kolko ce neki da izidju iz koze od besa i jedi...

...meni lepo ;)

Види, уопште не смета ни мени ако је њему тако лепо.

Просто говорим, колко човек треба да буде луд или јадан да би се изјаснио да говори "српско-хрватски" . А оправдање је "зато што је тај језик учио у школи".. Па, знаш, и ја сам учио у школи енглески, латински и француски али у породици говорим лепим српским језиком. МАТЕРЊИ јези је српски.

Такође, мислим да овај тип са снимка више мрзи Србију него ли ортодоксне усташе ..

То је крања беда и дубока криза идентитета.... заиста, достојно, сваког жаљења.

Ал, ок ... њему је најтеже. Замисли да целог живота се трудиш да не будеш оно што јеси...

Не контам, зашто таки јунаци, првом приликом не купе карту за Ју-ес-еј и фино не оду кад су толико исфрустрирани својим постојањем.. то доводи до озбиљне патологије временом. Може, жуч да те проради..

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

...meni lepo ;)

Ето, и после када ја кажем да нормални атеисти немају везе са АС, људи ми не верују.

Подели на овим сајтовима

Просто говорим, колко човек треба да буде луд или јадан да би се изјаснио да говори "српско-хрватски" . А оправдање је "зато што је тај језик учио у школи".. Па, знаш, и ја сам учио у школи енглески, латински и француски али у породици говорим лепим српским језиком. МАТЕРЊИ јези је српски.

Такође, мислим да овај тип са снимка више мрзи Србију него ли ортодоксне усташе ..

То је крања беда и дубока криза идентитета.... заиста, достојно, сваког жаљења.

Ал, ок ... њему је најтеже. Замисли да целог живота се трудиш да не будеш оно што јеси...

Не контам, зашто таки јунаци, првом приликом не купе карту за Ју-ес-еј и фино не оду кад су толико исфрустрирани својим постојањем.. то доводи до озбиљне патологије временом. Може, жуч да те проради..

Da, da... najveći problem na tom snimku je što se izjasnio da govori srpsko-hrvatski... nije uopšte problem što se raspravljao sa popisivačem tj. što je ovaj morao da zove instruktora da bi ga upisao kao ateistu...

A što se tiče ostalih ideja o tom tipu, koje si ti uspeo (ne znam po kom osnovu) da zamisliš na osnovu ovog klipa one samo govore o tebi i tvom mozgovčiću... krajnja beda... dostojno svakog žaljenja...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Шта то је Авокадо, као да губиш живце? Ако је тако, боље мало одмори. Не мораш да одговараш на сваки пост јер почињеш да не личиш на старог, доброг Авокада.

Подели на овим сајтовима

Da, da... najveći problem na tom snimku je što se izjasnio da govori srpsko-hrvatski... nije uopšte problem što se raspravljao sa popisivačem tj. što je ovaj morao da zove instruktora da bi ga upisao kao ateistu...

neke teme su se pretvorile u sudionice

ko moze da zna sta je taj covek ateista mislio kad se izjasnio da prica srpsko-hrvatski?

mozda covek oce da nas ujedini, sta znas, al mnogi se prave najpametniji, to sam i kod sebe primetio

"Dijalog" izmedju vernika i ateista tj ljudi valjda treba da je na nekom nivou i razumevanju sustine a ne nekih nebitnih stvari

PS: Srbi bi mogli ustvari da pobede svakog neprijatelja kamenjem, sta ce nama supervepons?! :huh: 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Најпре, нису се уопште расправљали, пописивач је био тотално нормална и љубазан, док ми је "домаћин" деловао мало нервозно ...Сасвим је природно са пописивач и погреши нешто, мада не видим да је ишта погрешио - позвао је културно централу и решио будући ("вечни") статус безбожника ... Пописивачи, апсолутно не морају и не могу све да знају у вези пописа јер су то обични људи и нису завршавали "посебне" школе за то ...

Да, мене је највише изнервирало питање језика , и уопште да ли је и какав је то језик био (?), али и питање националне припадности. То да се ти одричеш, стидиш и згражаваш свог језика и свог националног идентита је , по мом мишљењу, ствар дубоке патологије...

Мој мозгић.....па, да... већ га браниш и постао си му адвокад . :)

Нема везе. ;)

Подели на овим сајтовима

Шта то је Авокадо, као да губиш живце? Ако је тако, боље мало одмори. Не мораш да одговараш на сваки пост јер почињеш да не личиш на старог, доброг Авокада.

:D

Za careve koji druge proglašavaju gorim od ustaša zbog tako sjajnih razloga nikada nisam ni imao živaca... a neko mora da odgovori... kad već ti takve stvari ignorišeš... pošto to ne ugrožava "identitet srpskog naroda koji se zasniva na odnosu"... ili možda ugrožava... jel su takvi carevi prvosrbijanci ili drugosrbijanci? Čisto da znam s kim sam u ekipi?

A ne moraš ni ti na svaku moju poruku da odgovoriš... čak i kad nemaš ozbiljne primedbe...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...