Jump to content

Одрицање од Косова и Метохије и званично постао услов Србији за чланство у ЕУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Измењен Преговарачки оквир: Дефакто признање "Косова" и формално услов за ЕУ интеграције Србије

RT.RS

Министри спољних послова земаља чланица Европске уније (ЕУ) усвојили су измене и допуне поглавља 35 у приступним преговорима са Србијом, према којима и...

Подели на овим сајтовима

@Ćiriličar

Сложићемо се да имамо проблем са ,,империјом лажи", која нас замајава, а циљ јој је да нас буквално истреби. Овде треба отворити још неколико тема по сличним питањима. Препоручујем да чујете ову емисију од данас, овде је Вулин имао прилично надахнуће. Јако важна и изузетно корисна емисија.

https://youtu.be/X-OVjsKsTAo?si=Tn39d4sggYzlHH4i

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Ćiriličar Заборавио си неког да поменеш. Није Тадић пристао да Косово буде држава већ неко други.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

@Н И Н Е

Не буди пород неслоге. Нико није признао независност Косова, не постоји држава Косово. Али постоји екипа уједињених у јенајтед групи који раде на томе. То су брозови наследници у шињелу Запада, а они су мањина, али безобразна и гласна, са јаким утицајем, против чега се морамо борити до краја.

Косово никада неће бити признато. Могу да нас преваре, да нам отимају, да нас прогоне, али признати и одустати нећемо. Кад ни Путин није могао избећи такве преваре, тешко ћемо ми. Остаје нам само да се држимо наше вере, наших Светитеља, и Бог ће нам дати све што буде требало. Да ли смо постојани?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 22. 4. 2024. at 22:10, Владимир Владимирович Цар1 рече

Иначе нисмо потписали али учествујемо па ако нас приме онда ћемо да потпишемо

Expand  

Када се већ поистовећујеш са Путином, требало би да пратиш руски став о српској политици. Препоручујем ти да чујеш ову изузетну жену, која веома разуме нужду српског балансирања док чека боље време. Све нас чека ,,егзистенцијална конфротација", то је глобално питање које се намеће сваком народу, да ли ће ставити границу између морала и неморала, истине и лажи. Овако јаку емисију нисам давно чуо.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Владимир Владимирович Цар1

Али то није политика Русије, они нама не замерају ништа. Теби је вероватно лако негде изван Србије, не би доживео оно што бисмо ми овде ако би дошло до сукоба са Западом. Бокан је одлично прозрео менталитет оних патриота који у шестој колони раде за петоколонаше. То је невероватно, они би да Србија изгори за одбрану, али нема их нигде осим на интернету, они би стрељали свакога због издаје, али томе се највише радују. Заиста необична патологија.

Теби је стално у устима сендвич, а не мени. Мени је само српски сендвич добар, а питање је где ти привређујеш, коме доприносиш и чији сендвич једеш. Није нормално да брат у Христу крије где живи, да не дозвољава приватни контак. Не разумем како могу бити онемогућене приватне поруке. Шта човек да мисли о теби осим све најгоре. Можеш бити агент који нас дискредитује изнутра, који намерно прави од српства карикатуру. Али једва чекам да се суочимо.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

,,Морам да кажем да сам ја пресрећан због ових вести, због тога што се коначно тај театар завршава..."

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 23. 4. 2024. at 18:54, Milan Nikolic рече

,,Морам да кажем да сам ја пресрећан због ових вести, због тога што се коначно тај театар завршава..."

Expand  

Pa Gajic misli na Vucicev teatar....u prvom redu. Stojanovic kaze da je katasrofalna greska bila izaci iz policije i institucija na severu...a to je svakom danas jasno.

Nego...a sto mi kupujemo "rafale" od Francuza. Sta je to Makron, posebno on, uradio za Srbiju? Grade nam metro, sortiranje smeca, sad "rafali"...posudjujemo milijarede i dajemo Francuzima iako ima i boljih aviona i boljih firmi za metroe....a oni nam svaki dan sve dublje pritiscu noz koji su zabili u ledja? Sta je poenta toga, ne razumem. Ajde pritisci...ali ako ti uzimaju teritiriju, sto im dajes jos milijarede?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 23. 4. 2024. at 19:42, Ćiriličar рече

Pa Gajic misli na Vucicev teatar....u prvom redu. Stojanovic kaze da je katasrofalna greska bila izaci iz policije i institucija na severu...a to je svakom danas jasno.

Nego...a sto mi kupujemo "rafale" od Francuza. Sta je to Makron, posebno on, uradio za Srbiju? Grade nam metro, sortiranje smeca, sad "rafali"...posudjujemo milijarede i dajemo Francuzima iako ima i boljih aviona i boljih firmi za metroe....a oni nam svaki dan sve dublje pritiscu noz koji su zabili u ledja? Sta je poenta toga, ne razumem. Ajde pritisci...ali ako ti uzimaju teritiriju, sto im dajes jos milijarede?

Expand  

Неки као да не виде да смо са свих страна окружени душманима. Видим, читајући новине, неки се радују кад Запад виче на српске власти...

А верујем да у свом животу многи вуку тактичке потезе и не кажу свима, поготово јачима, од којих им зависи егзистенција све у брк па куд пукло да пукло.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...