Jump to content

У пуцњави у школи убијено осам ученика и радник обезбеђења

Оцени ову тему


Препоручена порука

RTS.RS

Припадници Министарства унутрашњих послова, Службе за борбу против високотехнолошког криминала при Управи за технику и Јединице за обезбеђење одређених...

 

RTS.RS

Полиција је запленила већу количину оружја и муниције претресом једног домаћинства у околини Велике Плане и стана у Чачку. Ухапшене су две особе које се сумњиче за...
RTS.RS

Нишка полиција ухапсила је 16-годишњака из тог града јер је јуче и 3. маја на одељенској групи на друштвеној мрежи 'Инстаграм' објавио више различитих претећих порука...
RTS.RS

Васпитач, запослен у Предшколској установи 'Полетарац' у Оџацима, приведен је због сумње да је без дозволе родитеља фотографисао малолетни децу. После...
RTS.RS

Ухапшен мушкарац из Лештана који је позвао полицију и рекао да ће починити масакр попут оних који су се десили, потврђено је РТС-у.

 

cool.lie.talker

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Prica direktorica u skoli o dogadjaju smatra ne moze da se desi to u Austriji, reko sam pa to i u Srbiji nikad se nije desilo.

 

Ali misli Srbi su svi naselnici, druga uciteljica je rekla, da su ubijene zene nijedan Srbin ne bi plakao. Ja ne znam sta radim u feministickoj skoli. 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

ЧЕКИЋ И НАКОВАЊ!

пише: Зоран Јовановић

 

Сви који данас живите у Србији (па Богами и шире), уз мало менталног напора, па можда и без тог луксуза, можете уочити следеће:

 

- Када нас задеси нека несрећа (за срећу не деле, тада је све њихово), одмах нас они који су добрим делом за несрећу заслужни, деле у два табора. Огроман број грађана, па можда велика већина народа, која се никада није сврставала у црвене ил’ црне, мора добити табор, мора се закључати у обор! 

 

- “Ми и они, они криви ми невини”… није толико ни важно, оно што је битно, сваког ко се побуни, одмах у тор, у обор, не може бити отуђен и без табора. Боље у табор, никако сам јер тад је најопаснији!

 

- Уз власт или против власти. Са “нама” или њима, никако ни за једне, ни за друге (а дословце служе истог господара), јер шта је то живот ван наше политике, такав живот не сме да постоји. Дакле, ако се не определиш сам, они ће те определити, под хитно!

 

- Народ не сме да постоји, само политиканти, јер се народ кад тад и досети, политикант “неће” никада, јер му лично увек прече и најпрече!

 

- Ево су ти и медији такви. Мораш да се сврсташ. Хоћеш ове са багром и шљамом или опет ове друге са шљамом и багром? Па бирај, избор ти је широк. Једни нуде курварлук, дрогу, простаклук, мржњу…, други нуде слуганство, покор, неверу, родноравноправну језичину, ЛЏБТ агенду… сви заједно антисрпство!

 

- Па ти сада изабери, багру и шљам или шљам и багру? Шта год изабрао у њихов ћеш табор, у тор Србине да мекећеш с’ њима!

 

PS Само немој случајно да си свој, народни, јер то биће,ЧОВЕК, не сме мислено да постоји.

Само обор мора да се чује! 

Помози нам Боже!

cool.lie.talker

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Цитат

Prilicno nevjerovatno je sto se radi...
Kada je onaj ludjak (sa nelegalnim automatskim oruzjem) isao po selima ubijao - javili se neki mjestani kaze sakrili smo se u kucu i molimo se da ne udje i ne pobije nas .... Odma su mi pali na pamet oni sto su pitali "a sta ce doktoru pistolj ? " eto sto ce .. Da ne sjedis i molis se da ti neko u kucu ne udje i ne ubije te.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Agnostik рече

Prica direktorica u skoli o dogadjaju smatra ne moze da se desi to u Austriji, reko sam pa to i u Srbiji nikad se nije desilo.

 

Ali misli Srbi su svi naselnici, druga uciteljica je rekla, da su ubijene zene nijedan Srbin ne bi plakao. Ja ne znam sta radim u feministickoj skoli. 

Što žene znaju da udave ne zna niko...

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Читам ову тему и размишљам колико смо сви отишли у аут. Већина поставља вести са издајничких, буквално издајничких медија и тајкунских кућа, усташких агената и сличних. Критикују се Новости као комунистичка заоставштина али макар пропагирају српску ствар, колико год невешто и умуљано. Ако неко може боље нека ради то. На теми се објављују глупости захваљујући форумском ''путину''. Сви сте у истој мисији. А и Вучић ме је разочарао због разоружавања Срба, да буду сека персе и голоруке мете. Уместо да наоружа раднике обезбеђења и да их удупли. Сада ћемо имати у школама по једног полицајца који такође може бити први упуцан и да се настави крвави пир као што је дечак убица учинио. Не разумем шта је ово али изгледа неко прилично застрањење.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Не зна се ко је гори, да ли ова шизофрена власт или ови издајници што демонстријрају данас. Тзв Софијин избор. То је и била идеја када су довели Тому да изда и среди да изгледа као да нисмо нормалан народ, али није тако. 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Мали је ђавоиман - када ј е мали чинио свој крвави пир, он је био опседнут деоном. Зајдено са њим у очи те деце гледао је демон, демон му је давао инструкције, снагу и крваву вештину!

Друго је питање како се дете уподобило да га демон обузме, а ако се уподобило значи да је у детету прегажена последња људска црта коју је Творац усадио у њега створивши га.

Ђавоиман човек може да се пење по зидовима, исто тако дете опседнуто демоном може да убија људе из пиштоља великог калибра бруталније и прецизније него револвераш и каубојских филмова.

Осим тога, тај крвави пир демони су и припремали и координисали, преко људи, наравно. Родитеља, мреже и осталог.

Осим тога то се десило у близини Храма св. Саве, на дан св. Николаја, на часу Историје (велико И).

Деца, побијена деца су Мученици, лично верујем да можемо да им се молимо исто као што можемо да се молимо за њих. Та деца-Мученици су залог, један од, да се Србија пробуди - не да демострира са оним факинима вечерас, него да одлучно, са Црквом, влашћу, стручњацима, мало јавно а ВИШЕ тајно, направи стратегију како да се након комунизма, ратова, санкција, губљења индентита, окупације ове модерне и ове преко интернета - како да градимо своју државу и како да одгајамо нашу децу!

То захтева бруталан, драстичан заокрет.

ПС

Мали-зли-убица, отелотврење зла, ј еубијо децу пиштољем тзв. "дуга деветка", то је велик калибар, који снажном човеку једва остане у руци прилико пуцања, од детонације. Мало је децака тог узраста који би могли да одрже такав пиштољ прилико пуцњаве...а посебна је прича да је он уживао док је са више десетина метака, велиог калибра касапи тела из којих је пљуштала крв његових вршњака. То је отелотволење зла. Набруталније убице светске тешко да би имале снаге за тако нешто. Посебно због тога јер је он убијао без разлога, са неким баналним "разлозима". Он је "оверавао"  убијену децу.

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
×
×
  • Креирај ново...