Jump to content

Псовка - злоупотреба дара Божјег, дара речи

Препоручена порука

Псовкаа је понашање које је симптом размишљања... сконтај које ти је размишљање иза псовке.. крени њега да мењаш, променићеш понашање

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Број до десет , то може да ти помогне да избегнеш псовку .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

a u persun i mango :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Čekaj, znači mogu da se vadim na to! Ih, obradovao si me!  :aplauz:

Може! Нама чивијашима је опроштено... То нам је у крви :)))

Подели на овим сајтовима

Čuo sam za nekog od vrlo pobožnih turskih sultana kojem je išlo strašno na nerve što ljudi piju kafu, što puše i što psuju a to sve je on smatrao šejtanskim poslovima i navikama a kafu djavoljim napitkom. Pa je odlučio kafedžijama, pušačima i psovačima odsijecat glave, to ih je imalo odviknut od pušenja, kafenisanja i psovanja. No, mora se priznat da je ta njegova odvikavajuća kura bila vrlo djelotvorna, definitivna a bez mogućnosti recidive. No jedva su ga nagovorili da to odsijecanje glava ne primjenjuje na psovače jer bi ustvari onda počinio masovni genocid podanika svojeg carstva pa se zadovoljio samo s odsijecanjem jezika. A za kafenisanje i pušenje je išla glava dole. To je tako trajalo sve dok na vlast nije došao ponovo sultan pušač i kafedžija koji je taj zakon naravno ukinuo.

Подели на овим сајтовима

Kako se setiti starog recepta i kako povratiti mir koji će kontrolisati tu vrstu ponašanja.?

Možeš psovati samo tamo gdje možeš proći nekažnjeno.

Misli o tome :-)

Inače kada viđeh temu odmah me asociralo na ovo:

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...