Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Meni je jedino malo nejasno sto neko mora biti bas toliko nestrpljiv i ocekivati odmah sve od prvog susreta ili komunikacije. Volim odredjenu dozu tajanstvenosti koja te tjera da se trudis i promisljas o njenim osjecanjima i emocijama, heheheheh

Подели на овим сајтовима

A ja volim kad prosto komunicira normalno. Evo recimo, pre par godina, došla nova koleginica u firmu, i zadesili se oboje u trpezariji, ja je pitam, čisto kolegijalno, bukvalno nez ikakvih namera, bez trunke ikakvih namera, čisto eto da progovorimo koju: ,,Čime se baviš, kojom tehnologijom?", a ona me onako ispod oka pogleda, i kaže: ,,A što?" !!! ,,Ništa...", rekoh i odoh svojim poslom, više s njom nisam progovarao.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Иван ♪♫ рече

A ja volim kad prosto komunicira normalno. Evo recimo, pre par godina, došla nova koleginica u firmu, i zadesili se oboje u trpezariji, ja je pitam, čisto kolegijalno, bukvalno nez ikakvih namera, bez trunke ikakvih namera, čisto eto da progovorimo koju: ,,Čime se baviš, kojom tehnologijom?", a ona me onako ispod oka pogleda, i kaže: ,,A što?" !!! ,,Ništa...", rekoh i odoh svojim poslom, više s njom nisam progovarao.

People are strange, when you are a stranger ...;

Подели на овим сајтовима

Zanimljivo je istrazivati osjecanja i emocije neke djevojke odnosno biti rudar njenog srca, hehehehe:) Kako prilazis svojoj dusi analiticno koristeci papir i olovku usput mozes i njenoj u zavisnosti koliko iskrenosti ima medju vama i koliko ona moze da bude otvorena, na taj nacin mozes da upoznas dosta toga, zasto promjene raspolozenja, iznenandna nezadovoljstva, opterecemost izgledom itd. Treba mnogo truda ali i njenoj dusi treba prici kao svojoj, odnosno neophodno je mnogo razgovarati i razmisljati o tome kasnije.:)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ronald рече

Mozda im jeste nezgodan taj prilazak, ali posle odredjenog upoznavanja hoce one da pozovu na pice ili tako nesto, nije to strasno kad malo razbijes predrasude  pred njima i opustis ih:)

Прилазак је увијек незгодан, свима ,без обзира на пол. Незгодно је тек тако прићи некоме странцу да га упознаш, а камоли ако ти се и свиђа. Не говорим ја само о приласку, него о томе да жене генерално више оклијевају, а ( макар по мени ) немају реалног разлога за то, и то не само за прилазак особи која ти се свиђа ,него генерално за разне ствари. Више пута сам од жена чуо:"А јој како би то излгедало, шта ће ко помислити?" него код мушкараца. Овај задњи разговор је заправо био приказ једне од оних "цура кукавица" које споменух :smeh2: 

1 hour ago, Ronald рече

Meni je jedino malo nejasno sto neko mora biti bas toliko nestrpljiv i ocekivati odmah sve od prvog susreta ili komunikacije. Volim odredjenu dozu tajanstvenosti koja te tjera da se trudis i promisljas o njenim osjecanjima i emocijama, heheheheh

Ниси ме разумио, не говорим о томе. И мени се свиђа та тајанственост, то повуци-потегни и све ( пих кад се сјетим како сам се мјесецима надмудривао са бившом прије него смо се нашли уживо, какав Шерлок Холмс :skidamkapu: ), али прича није о томе. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

Тако је, Роналде, зато је ово што @Ћириличар пише ван сваке памети. :D

Кукавице :D

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Ћириличар рече

Овај задњи разговор је заправо био приказ једне од оних "цура кукавица" које споменух :smeh2: 

Те "кукавице" су биле средњошколке, ако се не варам? Мој је пример исто са средњошколцем за кога је апсолутно непримерено онакво понашање, јер обично следи још горе.

Незгодно је тек тако прићи некоме странцу да га упознаш, а камоли ако ти се и свиђа.

Не може да ти се свиђа странац, не може никоме, у томе је поента.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ronald рече

Zanimljivo je istrazivati osjecanja i emocije neke djevojke odnosno biti rudar njenog srca, hehehehe:) Kako prilazis svojoj dusi analiticno koristeci papir i olovku usput mozes i njenoj u zavisnosti koliko iskrenosti ima medju vama i koliko ona moze da bude otvorena, na taj nacin mozes da upoznas dosta toga, zasto promjene raspolozenja, iznenandna nezadovoljstva, opterecemost izgledom itd. Treba mnogo truda ali i njenoj dusi treba prici kao svojoj, odnosno neophodno je mnogo razgovarati i razmisljati o tome kasnije.:)

Наш'о си џамију ђе ћеш се Алаху клањат :D Мени ништа занимљивије од тога, само што ја то радим без обзира да ли ми се цура свиђа или не. Свашта се научи тако, али најважније разбију се неке предрасуде и униште неке личне несигурности, јер боље их упознаш ( пази, причам као да сам био на сафарију па о тим дивним створењима ).

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

Те "кукавице" су биле средњошколке, ако се не варам? Мој је пример исто са средњошколцем за кога је апсолутно непримерено онакво понашање, јер обично следи још горе.

Има их репрезентативних и међу факултетском женскадијом, додуше у мањем броју. Ова јесте била средњошколка, зато је њен случај и овако "најсимпатичнији" због сурове искрености и дуплог аршина :D

Може, на први поглед, физички, психички, опије те нека харизма те особе, или оно што ти умислиш о њој. Пих... ђе ти је романса? Може чак ако и странцем сматраш и познаника. 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Џуманџи рече

Да си више гледала романтичне комедије, знала би да то није истина. 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ћириличар рече

Може, на први поглед, физички, психички, опије те нека харизма те особе, или оно што ти умислиш о њој. Пих... ђе ти је романса? Може чак ако и странцем сматраш и познаника. 

Как'а, море, романса? :D

Шалу на страну, потврдио си оно о чему пишем све време - не може да ти се свиђа непозната особа, неке њене особености - да, али особа никако. :)

Подели на овим сајтовима

16 minutes ago, Иван ♪♫ рече

@Ronald Ti baš rešio da skupljaš amine :) 

Mogu slobodnno meni ukinuti amine, hehehehe:)

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Ronald рече

Mogu slobodnno meni ukinuti amine, hehehehe:)

Yo, hommie, I've got ladies, I don't care 'bout some likes! :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...