Ronald Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 21 minutes ago, Ћириличар рече Прилазак је увијек незгодан, свима ,без обзира на пол. Незгодно је тек тако прићи некоме странцу да га упознаш, а камоли ако ти се и свиђа. Не говорим ја само о приласку, него о томе да жене генерално више оклијевају, а ( макар по мени ) немају реалног разлога за то, и то не само за прилазак особи која ти се свиђа ,него генерално за разне ствари. Више пута сам од жена чуо:"А јој како би то излгедало, шта ће ко помислити?" него код мушкараца. Овај задњи разговор је заправо био приказ једне од оних "цура кукавица" које споменух Ниси ме разумио, не говорим о томе. И мени се свиђа та тајанственост, то повуци-потегни и све ( пих кад се сјетим како сам се мјесецима надмудривао са бившом прије него смо се нашли уживо, какав Шерлок Холмс ), али прича није о томе. Ali ja sam napisao komentar, nisam se tebi licno obratio vezano za ovu nestrpljivost, obicno citiram kad je tako. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 17 minutes ago, Ћириличар рече Наш'о си џамију ђе ћеш се Алаху клањат Мени ништа занимљивије од тога, само што ја то радим без обзира да ли ми се цура свиђа или не. Свашта се научи тако, али најважније разбију се неке предрасуде и униште неке личне несигурности, јер боље их упознаш ( пази, причам као да сам био на сафарију па о тим дивним створењима ). Ma ja volim ovako i drugarice da analiziram, sa njima je mnogo lakse, samo moras shvatiti da ovde govorim o pristupu koji podrazumjeva bliskije upoznavanje, dosta bliskije. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 6 minutes ago, Juan рече Тврдња да не може да ти се свиди странац противуречи стварности. Људи не могу или не желе да се ближе упознају са свима, већ само одређеним особама дају шансу. Другим речима, само одређени странци прођу филтер и добију шансу да не буду више странци. Ако нам се сви странци свиђају исто (нула по Џуманџи), онда није могуће објаснити зашто само неки прођу. Како није могуће објаснити? Па ја сам више старијих људи у бусевима упознала него својих вршњака икада. Филтер си сам написао - људи не желе/не могу, већ само одређенима дају шансу, а дајеш шансу онима који желе да те упознају. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 1 hour ago, Џуманџи рече Как'а, море, романса? Шалу на страну, потврдио си оно о чему пишем све време - не може да ти се свиђа непозната особа, неке њене особености - да, али особа никако. Ој, букво једна буквалистичка.... Па исто говоримо xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 1 minute ago, Ћириличар рече Ој, букво једна буквалистичка.... Па исто говоримо xD Не сматрам, али Ок ако тако кажеш. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 1 hour ago, Џуманџи рече Не сматрам, али Ок ако тако кажеш. Кад ти кажем, вјеруј ми као народ АВ-у Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 1 hour ago, Ronald рече Ma ja volim ovako i drugarice da analiziram, sa njima je mnogo lakse, samo moras shvatiti da ovde govorim o pristupu koji podrazumjeva bliskije upoznavanje, dosta bliskije. Ех, ђе си колега Знам, и то блиско, такорећи право упознавање траје веома дуго и захтјева доста рада и труда, прво да дође до тога, а друго да се то и одржава. Ако се то има, онда се шансе за вјерност жене повећавају ( ето да се вратимо теми ). Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 11 minutes ago, Ћириличар рече Ех, ђе си колега Знам, и то блиско, такорећи право упознавање траје веома дуго и захтјева доста рада и труда, прво да дође до тога, а друго да се то и одржава. Ако се то има, онда се шансе за вјерност жене повећавају ( ето да се вратимо теми ). То је заправо веома лако. Тешко је ако неко од партнера компликује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 1 hour ago, Иван ♪♫ рече То је заправо веома лако. Тешко је ако неко од партнера компликује. Труд се и састоји у томе да се не компликује Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 19 minutes ago, Tvrtko рече Što ga ne vodiš kući? Da bi i vi ovde nesto naucili Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 35 minutes ago, Tvrtko рече Nisam negativan. Ja sam realan. A sa ženama imam gotovo isključivo negativna iskustva i to još u samom pokušaju komunikacije i upoznavanja, gde obično njihovo interesovanje postoji do onog momenta kad saznaju kakvo mi je stanje finansija. Ako ih zanima stanje financija kao osnova za interesovanje onda je bolje za tebe da takve idu dalje, to ti je korisno. Ja ne govorim o financijskom stanju ili cak krijem istinito stanje upravo da ne bi privukao sebi pogresan tip. Znaci da ti negativno gledas na to umjesto da od toga napravis nesto pozitivno, isto tako i sa turistima to je sve korisno. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 1 hour ago, Tvrtko рече Nisam negativan. Ja sam realan. A sa ženama imam gotovo isključivo negativna iskustva i to još u samom pokušaju komunikacije i upoznavanja, gde obično njihovo interesovanje postoji do onog momenta kad saznaju kakvo mi je stanje finansija. Исто и ја не бих хтјео градити живот са неким ко ће ми финансијски све отежавати ( касније у животу, сад још могу да ландарам ). Очекујем да обоје доприносимо заједничкој будућнсоти. Хајд, не мора допринос стриктно бити финансијски, да не мрачим превише, али он је ипак највећи допринос још у земљи као што је Србија. Значи није ту у питању нека женска површност, јер и мушкарци су такви некад ( вид' мене само ), него просто рационално размишљање о могућности грађења свог живота са неким. Са друге стране, можда и удараш на погрешну демографију, па налијећеш само на оне које желе само новце. Шта ја знам, погледај око себе и на себе па види гдје је проблем. Paradoksologija and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 42 minutes ago, Tvrtko рече Koju narednu osobu? Pa šta ti misliš, da one niču ko pečurke posle kiše? Muškarac koji nije fizički i finansijski privlačan, najčešće je sam. On za žene ne postoji, naročito ako je fin, kulturan i dobar. Nema na koga on da prenosi bilo kakvo raspoloženje. Dobro, kako uopste objasnjavas fenomen da tako veliki broj srednjoskolaca u tom periodu ulazi u prve ozbijnije veze od godinu + dana? Koje su to devojke koje ulaze u veze i cesto prvi seks sa likovima koji jedva imaju za burek a za teretanu i bilo kakav tretman tela jos manje? Da je ovo tako kako kazes pa ta muvanja, zaljubljivanja i povaljivanja bi se desavala samo u privatnim srednjim skolama gde idu nafurani japijevci i japijevke. GeniusAtWork, Paradoksologija and Јелена011 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 2 minutes ago, Tvrtko рече Ne idem u kafane. Ни ја не идем из кафане. Istochnik, Aquilius Cratus, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 4 minutes ago, Juan рече Ни ја не идем из кафане. Juanito, Paradoksologija, Ronald and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука