Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

nemoj to boginja bukvalno shvacati, ja sma imao vezu 9 godina sa djevojkom koja mi je bila svetinja i tvrdjava a seksualne nagone imam nenormalne i nije mi ni malo lako, pun sam hormona, ali kada pored sebe imas pravog partnera onda se sve moze, ako imas partnera od kog imas potrebu ponekad da se sklanjas onda tesko da to moze funkcionisati na duze staze

Pa gde ti je sad ? Sta je bilo?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Сетио сам се мудрости коју је редовно спроводио у браку мој кум:

"Моја реч је последња! Биће како жена каже..." 

Док се снаге нису мало прегруписале

Подели на овим сајтовима

niej bila sposobna za neke stvari, nije zeljela biti majka, sad ima druga koja nema taj problem, valjda je tako moralo biti

aha, dobro.... hvala na odgovoru izvini za malo intimno pitanje nego me zanimalo posto je duga veza cak devet god..

Подели на овим сајтовима

MAli ono sto je sigurno da bas ovim saznanjem mozemo sa sigurnoscu reci da zena nije nista manje seksualna od muskarca, nicim ona nije manje  izlozena  "strastima i iskusenjima" po tom pitanju.

Sta to znaci manje seksualna, vise seksualna? Ne znam sta mislis pod time.. nagon je sigurno slabiji, isto kao sto je kod onih koji nemaju warrior gene npr procesuiranje besa lakse nego kod onih koji imaju takozvani warrior gene..

isto je tako kod zene lakse kontrolisanje seksualnih nagona nego kod muskaraca... jer imamo vise androgenih hormona koji stvaraju te nagone...

ako nesto gresim ispravi me... zasto bi zena imala isti nagon kada ima manje androgenih hormona a nagon zavisi od  toga..

Подели на овим сајтовима

Slazem se sa Draganom. Po cemu to sad treba da se ceni, i po cemu je on sad tu heroj ispao?! Ako je prava ljubav u pitanju i oboje posteni ljudi, vernost se prosto podrazumeva, nema potrebe da se naglasava.

Ja za sebe mogu da garantujem da sam monogamna, jer ako imam nekog ostale uopste ne konstatujem i ne privlace me. I mislim da je normalno da svi budu monogamni, sto se najbolje vidi po zenama zahvaljujuci telegoniji.  0703_read

Подели на овим сајтовима

Sta to znaci manje seksualna, vise seksualna? Ne znam sta mislis pod time.. nagon je sigurno slabiji, isto kao sto je kod onih koji nemaju warrior gene npr procesuiranje besa lakse nego kod onih koji imaju takozvani warrior gene..

isto je tako kod zene lakse kontrolisanje seksualnih nagona nego kod muskaraca... jer imamo vise androgenih hormona koji stvaraju te nagone...

ako nesto gresim ispravi me... zasto bi zena imala isti nagon kada ima manje androgenih hormona a nagon zavisi od  toga..

Nije! Bas ta tvrdnja otpada nakon saznanja da je to rezultat memeticke a ne geneticke evolucije. Evo citaj sta pise Juan. U zemljama  i kulturama gde mema monogamije, puritanizma nije bila favorizovana tamo

zene nema nista slabiji nagon od muskaraca. Ovde u Evropi je ta mema bila dugo veoma favorizovana a igrom slucaja bila je takva da se za zene zalepilo visestruko veci broj tih jezickih jedinica pa tako zene ovde

ispadaju neke aseksualke po difoltu. Sto nije tacno.

Geneticki redukcionizam je budalastina!

Подели на овим сајтовима

I mislim da je normalno da svi budu monogamni, sto se najbolje vidi po zenama zahvaljujuci telegoniji. 

Jos samo da saznamo sta gledanje u solju za kafu i u pasulj kazu na tu temu pa da budemo mirni. :))  

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

zahvaljujuci telegoniji.  0703_read

Телегонија?

Ja za sebe mogu da garantujem da sam monogamna, jer ako imam nekog ostale uopste ne konstatujem i ne privlace me.

Ајде овако. Мува те пет ликова и сваки од њих те привлачи. После неког времена и (пре)испитивања коначно одлучиш да те један ипак привлачи више од осталих и да желиш да будеш с њим. На коју фору престају да те привлаче остала четворица?

Подели на овим сајтовима

Nije! Bas ta tvrdnja otpada nakon saznanja da je to rezultat memeticke a ne geneticke evolucije. Evo citaj sta pise Juan. U zemljama  i kulturama gde mema monogamije, puritanizma nije bila favorizovana tamo

zene nema nista slabiji nagon od muskaraca. Ovde u Evropi je ta mema bila dugo veoma favorizovana a igrom slucaja bila je takva da se za zene zalepilo visestruko veci broj tih jezickih jedinica pa tako zene ovde

ispadaju neke aseksualke po difoltu. Sto nije tacno.

Genetski redukcionizam je budalastina!

Pa kako si ti zakljucio da zene nemaju slabiji nagon? Kako si izmerio nagon?

Mozda se meni cini, ali muskarci mnogo vise jure zene nego zene muskarce....

ne zanam nisam siguran da ste ti i juan u pravu...mislim da imate pravo da i zene imaju izrazenu seksualnsot (to je tacno) da je ona na balkanu potisnuta kulturom (to je tacno) da ne moze sve da se svede na genetski redukcionizam (to je tacno) ali opet ima i genetiak svoje faktore....

Medjutim na individualnom nivou, moramo posmatrati i individuduu i sta ona radi sa svojim nagonima kako ih kanalise.

Mislim da muskarci na balkanu nisu naucieni uopste kako da kanalisu svoje nagone, a zene su gurnute u to da ih potiskuju. Ali mislim da u svakom slucaju muskarci imaju jace nagone.. isto kao sto ljudi koji imaju warrior gene imaju jaci nagon za besom.

STo naravno ne znaci da ce biti besniji od drugih, pod obavezno (genetski redukcionizam) ali im je teze da kontrolisu bes, vise moraju da uce...

Подели на овим сајтовима

Slazem se sa Draganom. Po cemu to sad treba da se ceni, i po cemu je on sad tu heroj ispao?! Ako je prava ljubav u pitanju i oboje posteni ljudi, vernost se prosto podrazumeva, nema potrebe da se naglasava.

Ja za sebe mogu da garantujem da sam monogamna, jer ako imam nekog ostale uopste ne konstatujem i ne privlace me. I mislim da je normalno da svi budu monogamni, sto se najbolje vidi po zenama zahvaljujuci telegoniji.  0703_read

Upravo zbog ovoga tvrdim da Juan i Aquilio nisu u pravu..

E vidis milice... postoje nesto sto se zovu androgeni hormoni... hormoni koji te teraju na seks. Konkretno testosteron

Muskarac ima mnogo, mnogo vise tih hormona nego zena.

Jel razumes sada?

Подели на овим сајтовима

Upravo zbog ovoga tvrdim da Juan i Aquilio nisu u pravu..

E vidis milice... postoje nesto sto se zovu androgeni hormoni... hormoni koji te teraju na seks. Konkretno testosteron

Muskarac ima mnogo, mnogo vise tih hormona nego zena.

Jel razumes sada?

Kad sklonis meme monogamije, puritanizma i princezoizma zene ne jure momke nista manje nego muskarci. Vidi kulture u kojima su propale pomenute meme.

Подели на овим сајтовима

Kad sklonis meme monogamije, puritanizma i princezoizma zene ne jure momke nista manje nego muskarci. Vidi kulture u kojima su propale pomenute meme.

pa dobro daj mi takav vid kulture.. i izmakni mi kultuloroski faktor "zene treba da jure momke" jer ovde imamo faktor "zena je slabasna ti moras biti njen princ ona tvoja priceza/boginja"

Mislim, iskreno, voleo bih da si u pravu.... ali nesto mislim da niste.... ipak nisam nesto siguran da se zene bude sa morning woody kao ja....( u nekoj njenoj varijanti)

Подели на овим сајтовима

A sebi si postavio ovo pinje pre nego sto si malo pre tvrdio da je kod zena sigurno slabiji?

pa iz licnog iskustva.... zato vas pitam, u kojim kulturama to.. ja nemam pare da obilazim raznorazne kulture, pa lepo pitam imate li neke podatke.. ili samo vase iskustvo?

ne zameri, ovde sada diskutujemo u necemu sto treba biti moja odlika u zivotu ja je ne mogu bazirati na vasem iskustvu moram na svom.... ne diskutujem sada "naucno" da tebi dokazem nesto... islreno bas me boli uvo sta drugi misle o zenama, u smislu da im objasnim nesto...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...