Jump to content

Оцени ову тему

karadjordje

Препоручена порука

Ух...шта је сатанистичка песма...најежио сам се...  319.gif

Mayhem - De Mysteriis Dom Sathanas

To the elder ruins again

The wind whispers beside the deep forest

Darkness will show us the way

Heic Noenum Pax, Here is no peace

The sky has darkened thirteen as

We are collected woeful around a book

Made of human flesh

De Grandae Vus Antiquus Mulum Tristis

Arcanas Mysteria Scriptum

The books blood written pages open

Invoco Crentus Domini De Daemonium

We follow with our white eyes

The ceremonial proceeding

Heic Noenum Pax, Bring us the goat

Rex Sacriticulus Mortifer

In the circle of stone coffins

We are standing with our black robes on

Holding the bowl with unholy water

Psychomantum Et Precr Exito Annos Major

Ferus Netandus Sacerdos Magus Mortem Animalium

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Svi vi spominjete strane bendove, a slabo ko gleda sta se desava kod nas.

Ne znam koliko dobro poznajete domacu metal scenu, postoje i ovde black metal bendovi puni satanistickih teksova. Na primer May Result (paganski black metal). Tekstovi su im direkt hula na Boga.

May Result - Svetogrdje

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

Ужас...ове треба на робију послати, који сатанисти...

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Терион су сатанисти,мада им не звучи име тако дескриптивно других сатанистичких бендова.

Samo je Christopher Jhonsosn iniciran u Dragon Rouge, ostali nemaju veze sa bil o kakvim okultizmom.

Posto on pise tekstove naravno da ima uticaja ta njegova filozofija ali to nije ni blizu ceo bend i celokupno

njihovo stvaralastvo.

Mislim sta reci za teskstove i privatne zivote kad su u pitanju Max Cavalera i Tom Araya?!

Подели на овим сајтовима

Терион су сатанисти,мада им не звучи име тако дескриптивно других сатанистичких бендова.

Samo je Christopher Jhonsosn iniciran u Dragon Rouge, ostali nemaju veze sa bil o kakvim okultizmom.

Posto on pise tekstove naravno da ima uticaja ta njegova filozofija ali to nije ni blizu ceo bend i celokupno

njihovo stvaralastvo.

Mislim sta reci za teskstove i privatne zivote kad su u pitanju Max Cavalera i Tom Araya?!

Max Cavalera je хришћанин.Слејерови текстови... па не познајем их толико,али мислим да су смешни према сатанистичким терионовим текстовима.Ето имају и неке едукативне текстове,мада имају и антихришћанске текстове,онако шарениш,осим последњих пар албума када су се окренули антихришћанском ставу у пуној мери.

Не кажем да се неко од чланова Териона бави сатанизмом,само да имају сатанистичку музику,посебно текстове који се баве и окултизмом и сатанизмом итд...

Are you sure?

Look for yourself...

Just the name of the songs...

album: "Vovin" (1998)

The Rise Of Sodom And Gomorrah

Birth Of Venus Illegitima

Wine Of Aluqah

Clavicula Nox

The Wild Hunt

Eye Of Shiva

Black Sun

Draconian Trilogy - Part One: The Opening

Draconian Trilogy - Part Two: Morning Star

Draconian Trilogy - Part Three: Black Diamonds

Raven Of Dispersion

And lyrics... see for yourself

http://www.darklyrics.com/t/therion.html

Подели на овим сајтовима

па не познајем их толико,али мислим да су смешни према сатанистичким терионовим текстовима.Ето имају и неке едукативне текстове,мада имају и антихришћанске текстове,онако шарениш,осим последњих пар албума када су се окренули антихришћанском ставу у пуној мери.

God hate's us all

Show no mercy

Black magick night

Ako cemo iskreno Therionovi tekstovi su zabaviste nasprama ovoga.

Подели на овим сајтовима

Извињавам се,не пратим текстове слејера последњих десетак година.Чини ми се да су слејерови текстови директнији,дакле нема неких уметничких,скривених смислова,библијских појмова,кабале,окултизма,сатанизма на онај начин као код териона,тако да се извињавам да поређењу.

да закључим и једни и други су лоши,али бих предност дао териону који нису имали социјално ангажоване песме као слејер,и имају милион албума,οдприлике као и слејер,мада су десет година млађи од њих....дакле они су ми већи сатанисти,баш зато што немају директне и јасне поруке.

Плус терион имају opera metal фазон,макар новији терион.Да ти неком то пустиш,нема неких страшних омота,нема брундавих метал вокала,за привлачење масе је идеално.А оно са друге стране сатанисти.

Слејер су неки хард кор-треш метал,не служе баш најбоље за привлачење неупућених у метал.

Подели на овим сајтовима

Nisi shvatio moju poentu.

Sasvim je nebitno za nase ocenjivanje kvaliteta muzike da li su oni satanisti.

I Slayer i Therion.

Meni se svidja muzika i Slayera i Theriona bez obzira sta oni rade u pravatnim zivotima.

I ne mislim da kad neko krene da slusa Slayera ili Theriona da ce poceti da se interesuje

za destrukciju, unistenja, okultizme. Pre biva da je to obrnuto.

Подели на овим сајтовима

I Slayer i Therion.

Meni se svidja muzika i Slayera i Theriona bez obzira sta oni rade u pravatnim zivotima.

I ne mislim da kad neko krene da slusa Slayera ili Theriona da ce poceti da se interesuje

мда.

толико о неутицају на широку публику ...

''ми само певамо, нисмо ми криви што су палили, рушили и убијали.''

Подели на овим сајтовима

Medo, onaj ko je hteo da pali, rusi i ubija se identifikovao zbog necega Slayerom i poceo da ga slusa.

Ne ide to obrnuto.

мислиш, ако му Слејер или ко год други не каже да крене?  0202_238
Подели на овим сајтовима

I Slayer i Therion.

Oпрости брате,нисам имао намеру да те наљутим.То да су терион сатанисти сам рекао углавном информативно,јер имам утисак да људи нису баш пуно (ван метал света) чули за њих.А и њихова музика онако на прво слушање не одаје утисак гадних прљавих металаца који урлају и сатанисти су.

Тако да то није имало намеру сукоба са тобом.

Ја нисам ни имао намеру да кажем да се неко интересује за деструкцију ако воли Терион,изгледа да се нисмо разумели добро.

Немам ја ништа против тога шта неко слуша,већ шта један православни форум дозвољава да се линкује.А ако се већ линкује и ако људи хоће да то буду сатанисти,океј,ако је то нека нова политика форума,разумем је,али се не слажем са њом.

Подели на овим сајтовима

мда.

толико о неутицају на широку публику ...

''ми само певамо, нисмо ми криви што су палили, рушили и убијали.''

Немој тако медо.Death metal је рецимо један агресивнији правац који нема нужно у себи нешто сатанистичко,није саграђен на таквим темељима.

Блек метал јесте,али има и ту хришћанског блек метала,баш зато им је и тешко,јер неко сматра да блек метал "мора" бити сатанистички,па не дозвољава да им неки хришћански бенд прави проблем...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...