Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ноћ се спушта на рамена човека који одлази. Поред ноћи у свом срцу понеће једну тајну. Између кућа и цркава једна жена тражи оног ко није више ту. И у твоје име колико се њих неће вратити. Слободо, колико њих си расплакала. Без тебе, толика самоћа! Све док има смисла живети живећу да те имам. Слободо, када се хор подигне певаће да те има. Бела је хартија на боли, на кожи људи. Свакодневно расте цинизам према људима. Али рађа се Сунце у ноћи, у срцима нејаких. И из тишине поново ће се љубав родити. Тражим те. Слободо, колико њих си расплакала. Без тебе, толика самоћа! Све док има смисла живети живећу да те имам. Да те имам! Слободо, без плача икада више. Без тебе, толика самоћа! Све док има смисла живети живећу да те имам. Да те имам... https://lyricstranslate.com
Show less

Подели на овим сајтовима

On 27.11.2020. at 15:13, obi-wan рече

Svasta. Evo sad opet probao, i radi.
Vidi ovaj snimak da li `oce.

...

Daaaaaa, volim i ovu...
Inače, Melody je moj favorit, što se tiče ženskih vokala, naravno uz Ane Brun, koja ima nevjerovatan glas. Dok je slušam osjećam jaku emociju, ljubav začinjenu sjetom... i miris vanile. Da, baš glas koji podsjeća na miris vanile

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Креирај ново...