JESSY Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 Светлана90 and Gogić је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 пре 6 минута, Natasenka рече Kopiras me. ? To je moja pesma. Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече Kopiras me. ? To je moja pesma. od kad? daj da vidim potpis. baš je fina. za onog ko je zaljubiška. može i za ove malo manje zaljubiške. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 пре 13 минута, Natasenka рече od kad? daj da vidim potpis. baš je fina. za onog ko je zaljubiška. može i za ove malo manje zaljubiške. Ja sam je prvi video i objavio. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече Ja sam je prvi video i objavio. ? jelde? nisam znala. fino je što imamo sličan ukus. bar ponekad. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 @Natasenka @Liga Džentlmena Sve mi nesto mirise da ce biti fotka veoma brzo na forumu sa vama dvoma. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече @Natasenka @Liga Džentlmena Sve mi nesto mirise da ce biti fotka veoma brzo na forumu sa vama dvoma. sve mi se čini da ćeš ti da kumuješ ako bude. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 пре 2 минута, Natasenka рече sve mi se čini da ćeš ti da kumuješ ako bude. Nidzu odresuj kesu. Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 Управо сада, Liga Džentlmena рече Nidzu odresuj kesu. koji si ti srebroljubac. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 пре 4 минута, Natasenka рече sve mi se čini da ćeš ti da kumuješ ako bude. Uuu sa zadovoljstvom kad si ti u pitanju. Da mi dovedes malo gosn ligu u red. Natasenka је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече Uuu sa zadovoljstvom kad si ti u pitanju. Da mi dovedes malo gosn ligu u red. misliš da je to izvedivo? liči mi na nemoguću misiju. Поет and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 пре 8 минута, Natasenka рече misliš da je to izvedivo? liči mi na nemoguću misiju. Ne mislim, znam. Tako ce i bisti. Samo cete morate biti pazljivi kum ako se usvirka na veselju, recitovace poeziju gostima. Alegzandar and Natasenka је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 пре 15 минута, Natasenka рече koji si ti srebroljubac. Nacke, Nacke pa kum mora malo da odresi kesu. Svasta ja tebe moram da naucim. Natasenka and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 пре 3 минута, Nikola Stojanovic рече Ne mislim, znam. Tako ce i bisti. Samo cete morate biti pazljivi kum ako se usvirka na veselju, recitovace poeziju gostima. Moze, moze sve samo da ne pucas. ? Gogić and Поет је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука