виноградар Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 пре 12 часа, АлександраВ рече пре 12 часа, АлександраВ рече Ah, the 80`s! Neprevaziđeno! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 Još nešto... sanjao sam je..!!! GOOD LORD! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 АлександраВ and Postomolitvom је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 пре 23 минута, Iulianus рече ! Iulianus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 АлександраВ, Iulianus, AnaLaz and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Postomolitvom Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 АлександраВ and виноградар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 виноградар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 florenntina, АлександраВ and Iulianus је реаговао/ла на ово 3 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука