Ayla Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Срђан Ранђеловић and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 @Ayla oho novi album ustvari, koliko mogu da vidim, dva nova sto se mene tice,, cesce cu da kupujem novine xD Davno bese Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 On 12. 2. 2016. at 23:48, pedja257 рече @Ayla oho novi album ustvari, koliko mogu da vidim, dva nova sto se mene tice,, cesce cu da kupujem novine xD Znaš i sam da su nam se muzički ukusi uvijek poklapali. Evo još nešto...istina staro, ali meni drago. Znam da ti je poznato Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Pazi sad. Grcki trip-hop Ayla and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Gordana . and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Suncokret54 and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Suncokret54 and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Suncokret54 and Zero је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Suncokret54 and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 15, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2016 iznenadno me uhvatilo da ga slusam, evo, vrti se vec sat vremena "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука