Jump to content

Најбољи чланови

Популаран садржај

Showing content with the highest reputation on 05/10/23 in all areas

 1. Na samoj ivici. I najtragicnije je sto zaslepljeni to uopste ne vide. Bog da nas pomiluje molitvama sv. Save i Simeona i svih ostalih svetih Srba. Ova zemlja je, pre svih, njihova.
  4 points
 2. Gospod da useli postradalu decu u rajska naselja i mučenike iz Mladenovca. Primila bih svu paljbu namenjenu nedužnima u svoje telo, samo da se ovi neuračunjivi smire.
  1 point
 3. I dalje se bakćeš sa ovim demonima.
  1 point
 4. Протојереј-ставрофор др Милош Весин одржаће у среду, 10. маја 2023. године, предавање у Великој сали Коларчеве задужбине на тему "Да ли смо градитељи или рушитељи", са почетком у 19 часова. Улаз је слободан. Задужбина Илије М. Коларца
  1 point
 5. Недеља раслабљеног у манастирићу Бела Црква, између села Поповњак и Бељајка.
  1 point
 6. Ево како пуца CZ99 9 mm. То ј еогроман калибар з апиштоље. Да наоменемо да је пушка "Калашњиков" калибра 7,62 мм. Дакле овај пиштољ има већи калибар од АП М70 и Калашњикова. То је страшно ударно дејство. Јак мушкарац треба са великом снагом у руци треба да буде добро трениран да одржи пишољ у руци. Има шаржер од 15 метака и због велиог калибра огромне ране прави. Дечак од 13 година да изврши такав масакр са овим пиштољем, да издржи рука физики, да ментално издржи тај крвави пир...то мора да буде јако добро трениран, а и да добије демонску силу. Репетирати пиштољ, откочити, контролисати да уместо на рафалној буде појединачна паљба, мењати шаржере....све то мора да се тренира. Након испаљеног једног метка, након великог удара "на горе", треба смирити пиштољ, мете су покретне, трче...број метака које је испалио и број рана које је нанео, и смртних и повреда, говоре да је он би "професионални" пуцач! Све то је застрашујуће... Једноставно то што је урадио - физички - је сложено за најискусније пуцаче. Ментално/душевно - чуста зло и ђавоиманост! Осим тога његов живот нема смисла више, а друптву је постао огроман терет, опасност и трошкови.
  1 point
 7. Читам ову тему и размишљам колико смо сви отишли у аут. Већина поставља вести са издајничких, буквално издајничких медија и тајкунских кућа, усташких агената и сличних. Критикују се Новости као комунистичка заоставштина али макар пропагирају српску ствар, колико год невешто и умуљано. Ако неко може боље нека ради то. На теми се објављују глупости захваљујући форумском ''путину''. Сви сте у истој мисији. А и Вучић ме је разочарао због разоружавања Срба, да буду сека персе и голоруке мете. Уместо да наоружа раднике обезбеђења и да их удупли. Сада ћемо имати у школама по једног полицајца који такође може бити први упуцан и да се настави крвави пир као што је дечак убица учинио. Не разумем шта је ово али изгледа неко прилично застрањење.
  -1 points
×
×
 • Креирај ново...