Andre Williams Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 607. Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј ме грешног Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 608.Gospode Isuse Hriste,Sine Božiji,pomiluj me grešnu... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 609 Gospode Isuse Hriste Sine Boziji pomiluj nas gresne omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 610.Gospode Isuse Hriste,Sine Božiji,pomiluj me grešnu... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 611 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешног ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 612. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешнy. Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 613.Gospode Isuse Hriste,Sine Božiji,pomiluj me grešnu... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 614. GOSPODE,ISUSE HRISTE,SINE BOZIJI,POMILUJ NAS GRESNE! 0212_rolleyes ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 615 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj nas gresne. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 616. ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ, СИНЕ БОЖИЈИ; ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Gospode, Isuse Hriste, Sine Božiji pomiluj me grešnu! "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
padreex Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Господе,Исусе Христе,Сине Божији,смилуј се на мене грешног! http://emanuil.serbianforum.info/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 619.Gospode Isuse Hriste,Sine Bižiji,pomiliuj me grešnu... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 620. Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj nas gresne. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 621. GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOZIJI,POMILUJ NAS GRESNE! ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука