Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 283.ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ НАС ГРЕШНЕ И ПОМОЗИ... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 284 Gospode Isuse Hriste, Sine Božiji, pomiluj nas grešne i pomozi!!! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 285. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 286 Gospode Isuse Hriste Sine Boziji, pomiluj me gresnu omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 287. Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, Bogorodice radi pomiluj nas! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 288 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj nas gresne omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 5, 2011 289. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 290 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас грешне omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
padreex Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 Господе,Исусе Христе,Сине Божији,смилуј се на мене грешног!Спаси,опрости и помилуј!АМИН. http://emanuil.serbianforum.info/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 292.ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 [glow=red,2,300]293.Gospode Isuse Hriste Sine Božiji pomiluj nas grešne![/glow] "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 294. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас грешне... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 295. Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj nas gresne omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 296. Господе Исусе Христе помилуј ме Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 297.ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука