Teofanija Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 Gospode,Isuse Hriste,sine Boziji,pomiluj me gresnu. 162. "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 163. Gospode,Isuse Hriste,sine Boziji,pomiluj me gresnu!!!! Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 164.ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНОГ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну!А број? Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 12, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 12, 2011 166. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 Значи,терамо даље без поправке... 0304_smile4 167 ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 12, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 12, 2011 168. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 169. Господе Исусе Христе,сине Божији.помилуј ме грешну winter Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 Господе Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешног. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 171 Gospode Isuse Hriste, sine Boziji, pomiluj me gresnog! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 172. greengrin Gospode Isuse Hriste Sine Božiji pomiluj nas grešne! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2011 173. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 174. Господе Исусе Христе,сине Божији,помилуј ме грешну. 1405_love klapklap Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miroslav Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ, СИНЕ БОЖИЈИ ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНОГ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука