Jump to content

Исусова молитва! Понављајмо до Есхатона

Оцени ову тему

Да ли се молите Исусовом молитвом?  

193 члановâ је гласало

1. 1. Да ли се молите Исусовом молитвом?

• да
      92
    • не
      7
    • немам благослов за то
      7
    • да, али не у мери у којој би желио/желела
      74
    • немам времена
      3

Препоручена порука

87. Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј нас грешне.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

93. Господе Исусе Христе, сине Божији, помилуј нас!

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

95

Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј нас грешне и сав Твој свет!

"A цариник издалека стајаше, и не хтеде ни очију уздигнути небу, него се бијаше у прса своја говорећи:"Боже, милостив буди мени грешноме!"(Лк 18;13)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...