Михајло Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 72 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешнога. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 73 Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 74 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешнога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 75. GOSPODE, ISUSE HRISTE, SINE BOZIJI, POMILUJ ME GRESNOGA! AMIN! Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 76. Господи, Иисусе Христе, Сыне Божий, помилуй меня греховным! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 77 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешнога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 24, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 79 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас грешне... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 80.Господи Исусе Христе Сыне Божий, помилуй нас грешных Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 26, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 81 Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 26, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 82 Gospode Isuse Hriste,Sine Božiji,pomiluj me grešnu! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 26, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 83Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас грешне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AKATIST Написано Јануар 26, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 84 Господе,Исусе Христе,Сине Божији,помилуј ме грешног! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3 тарабе Написано Јануар 26, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 Gospode Isuse Hriste, Sine Božiji, pomiluj me grešnu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 26, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 86 Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука