obi-wan Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 57 Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 58Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AKATIST Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 DEVLIKANEJA,ISUSONA HRISTONA,ČHAVEJA DEVLESTAR,AV BAHTALIMASKO,MANĐE BEZAHALESKE. AMIN! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boris Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 [shadow=red,left]62[/shadow] Oの主イエスキリストは、神の子、私の罪深い慈悲を持っています。 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 63. Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј и спаси сву браћу и сестре које се окупљају овдје. 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 64. GOSPODE, ISUSE HRISTE, SINE BOZIJI, POMILUJ ME GRESNOGA! Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 65 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног! http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 66 Rab İsa Mesih, Tanrı'nın Oğlu, bana günahkâr rahmet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бамбиви Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό Уздање је моје Отац,прибежиште је моје Син,покров је мој Дух Свети,Тројице Света слава ти! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 20, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2011 68. Господе Исусе Христе, Сине Божији - помилуј нас грешне. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest srna u izgubljenom raju Написано Јануар 21, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 69 "Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешком!" молитва једне баке Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 70 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас грешне... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 71 Gospode Isuse Hriste sine Božiji Bogorodice radi pomiluj me grešnog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука