Дејан Написано Јануар 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 43. Исусе Христе, сине и речи Божија,Богородице ради, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 44. GOSPODE ISUSE HRISTE, SINE BOZIJI, POMILUJ ME GRESNOGA! Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 45 ГОСПОДЕ, ИСУСЕ ХРИСТЕ, СИНЕ БОЖИЈИ, ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 46. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 47 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 48 Господе, :cheesy: , Сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 49 Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 50 Молите се више за друге него за себе. Изговарајте речи: "Господе Исусе Христе, помилуј ме", а имајте на уму увек и друге. Сви смо деца истог Оца, сви смо једно. Стога, када се молимо за друге, кажимо: "Господе Исусе Христе, помилуј нас", а не "помилуј их". На тај начин признајемо да су они заједно са нама. MariaElena је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 51.Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 52.Господе Исусе Христе, помилуј и спаси ову нашу малу заједницу keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 53 Господе Исусе Христе,сине Божији,спаси нас грешне!АМИН! Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 54 Gospode, , Sine Božiji, pomiluj nas grešne. Господе, whackado, Сине Божији, помилуј нас грешне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 55. Gospode Isuse Hriste Sine Božiji pomiluj nas grešne... beggingpleasesmiley-1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 56 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј и спаси нас грешне... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука