Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

Хоће ли бити шта преко Дрине ? У Бања Луци рецимо ? Вјерјем да би вас угостили само тако :)

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Има толико лепих места на истоку Србије. :)

• Волим 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

ПА ајд направимо онда путујући Жру сабор. Закупимо аутобус па кренемо редом.....

Подели на овим сајтовима

ПА ајд направимо онда путујући Жру сабор. Закупимо аутобус па кренемо редом.....

Pravoslavlje i jeste Radost. Pa u tom smislu i ja sam sa vama :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

ko-to-tamo-peva.jpg

хе хе а јесте ли видели ово!?

http://www.svetplus.com/vesti.asp?vid=6733

Подели на овим сајтовима

хе хе а јесте ли видели ово!?

па нисам ако си обрисао нешто

Ајој, дивно је...Богу хвала има добар посао, није постао глумац!

Подели на овим сајтовима

Јако завидим свима који су били на сабору, види се колико је била добра атмосфера. Надам се да се следећи сабор неће поклопити са дугопланираним и једва дочеканим годишњим одмором :)

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

С обзиром да је плата у просвети 6 и 21, онда 7 или 22 :)))

Шалу на страну, ван критичних догађања (јул, август, јануар) ни око великих празника али можда усред њих (само тад углавном не могу часни оци). Идеала је прва половина октобра или друга половина априла с једне стране, недеља између 15 и 20 јуна с друге, или усред лета (око 20 јула су готове и малине и трава, а већина иде на море или раније због деце или касније због посла. Амери и стренџери су тада обично овде).

Али, најважније би било договорити се НА ВРЕМЕ, тј довољно раније због планирања (то је и овај пут неке од нас омело, ја сам конкретно све испланирао за 31.8., али шта да се ради...), и да се прво окупимо на Литургији, па продужимо Трпезу Љубави цео дан - понесемо питу и колаче за доручак, а ручак натенане спремамо "ол тугедер" као и ви сад...

Све у свему, целодневни хепенинг.

Док сам гледао шта сам написао, схватио сам да смо сви слободни за - 1. мај! А и 2. је нерадни дан, тако да...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Зорица :)

n4vs.jpg

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Сад за викенд у НС :)

преко Велике Ремете

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...