Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Steta sto nismo svi iz istog grada ovo bi voleo da mi se desava posle svake Liturgije.

Sestra , brat, otac, majka ove reci su u potpunosti dobile svoj sjaj na ovogodisnjem saboru. :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ове две фотографије могу се назвати двојако: "Теолошка расправа - све се пуши", или пак "Теолошка расправа нашироко"

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Ове две фотографије могу се назвати двојако: "Теолошка расправа - све се пуши", или пак "Теолошка расправа нашироко"

Углавном, све је мирисало на добру расправу!

Подели на овим сајтовима

2edw51c.jpg

E, da sam bio ja, slika bi bila nesto posebno... ovako, oseca se da joj nesto fali... 

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Тек се данас вратих пре пар сати ''код куће'', па са закашњењем постављам неке слиџе, праштајте...

Била у недељу са кумом, у манастиру Сланци.

Иначе, сабор је био предиван.

Хвала свима који сте били. Сјајни сте.

Они који нису били да дођу на следећи...ако Бог да. А и ви да се мало потрудите.Молим вас.

s3600888.jpg

Ово су Драгана и Јелена, и ја...било је неког ветра мало, па ми отишла фризура...извините...

Подели на овим сајтовима

Ово је моја кума Зорица из Београда, за коју је Биљана питала ко је.

Ја сам пошла из Чачка аутобусом до ње, а онда ме је она довезла на сабор.

И хвала јој пуно.

Иначе она не користи компјутер, и никада није видела људе на сабору, ни оца Ивана,али је одмах пристала да дођемо скупа.

Онда се испоставило у нашем разговору да она јако поштује владику Андреја Ћилерџића, па мислим да је пре знала за наш скуп, сигурно би учинила и да га доведе на наш скуп, јер има 'бочну везу.'' Знате оно, ''је ли оно папа крај Пере ложача''?

s3600889.jpg

Подели на овим сајтовима

Сад ми криво што нисам била, заиста би ми пријао разговор уживо. Тако бих разбила неке комплексе.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

На овој слици можете видети и Декија,Deki992, пре него је отишао на посао, морао је да раније напусти сабор, али ето ипак је и он ''усликан'', ...

s3600892.jpg

Подели на овим сајтовима

Ево и  синћчића Ивана Илића...''со зецови'', деци је иначе било прелепо на овом сабору...

s3600906.jpg

Подели на овим сајтовима

На овој слици можете видети и Декија,Deki992, пре него је отишао на посао, морао је да раније напусти сабор, али ето ипак је и он ''усликан'', ...

s3600892.jpg

Jesam ja uslikan,mozda ima ovde 2,3 slike video sam,ali ne i na ovoj…Ovo nisam ja,ne znam koji je ovo momak. :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...