Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Ako smem da primetim, Milunka je tu najzgodnija :))

Шта сад кажеш? Не знам да ли смем да остављам друге податке, годиште, итд. :)

1oss.jpg

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

To je samo bio komentar na konstantno insistiranje da je nezgodna kad popije :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

g1378681176976615944.jpg

Данијела, :drugarstvo:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ко је бре Милунка и како сам је ја пропустила????

Ма Гоцо то је она незгодна ....кад ме цимну да седнем поред ње...испрепада се жив...да не беше оног вуковарског црног да смири аритмију...

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

А онда су нас отели ванземаљци, јесу, јесу...

1185999_10200516261209075_813303856_n.jp

и паде блиски сусрет са бабом која је музла краве на"даљински"

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

Умал` да поверујем у ванземаљце због Гоце, па Милунка, рок-поп итд...

...ма за све су криве оне печурке за предјело па се ефекат пренео кроз етар и на вас

Подели на овим сајтовима

g1378681176976615944.jpg

Данијела, :drugarstvo:

Od sad da mi se obracate s gospoDZo Milunka :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

To je samo bio komentar na konstantno insistiranje da je nezgodna kad popije :))

Искористио си незгодну реч па је игра "згодно - незгодно" попримила незгодан ток :)

Подели на овим сајтовима

Od sad da mi se obracate s gospoDZo Milunka :D

Госпоџо Милунка....а онај филм што сте снимили кхм кхм 

Подели на овим сајтовима

ПА Милунка је филмска звезда потајно, али нема везе ако је било инкогнито  1324_womens

Подели на овим сајтовима

Nemam pojma o čemu pričaš.

:0203_cool:

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Е, сад без зезања, ТОЛИКО је било лепо, да нисам била накриво насађена само бих се смејала. Оцу Горану и његовој попадији немам довољно речи захвалности за гостопримство и топлину којом су нас дочекали, оцу Ивану са организацију и сав рад и труд који улаже током целе године у нас и тако нам омогућава да се упознамо дружимо свађамо и све што треба, Милану Ракићу на распаљивању роштиља и лепог расположења, Јелини на труду да све судове сама опере, попадији Драгани за торту неизмерно хвала Ивану на музичком перформансу, Милунки за профи вожњу и друштво уосталом СВИМА од срца хвала што сте тако дивни и што сте се потрудили да се састанемо и разменимо толико топлине и радости.

Живели!  :smil443643319dc3d:

Подели на овим сајтовима

Е, сад без зезања, ТОЛИКО је било лепо, да нисам била накриво насађена само бих се смејала. Оцу Горану и његовој попадији немам довољно речи захвалности за гостопримство и топлину којом су нас дочекали, оцу Ивану са организацију и сав рад и труд који улаже током целе године у нас и тако нам омогућава да се упознамо дружимо свађамо и све што треба, Милану Ракићу на распаљивању роштиља и лепог расположења, Јелини на труду да све судове сама опере, попадији Драгани за торту неизмерно хвала Ивану на музичком перформансу, Милунки за профи вожњу и друштво уосталом СВИМА од срца хвала што сте тако дивни и што сте се потрудили да се састанемо и разменимо толико топлине и радости.

Живели!  :smil443643319dc3d:

facenew22222222  8086.gif  amin-nas  :120286:  :uraaaaaa:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...