Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Који је датум? Морам да резервишем слободан дан, иначе ми послодавац неће дозволити да не радим.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Мора да постоји вођа пројекта "ЖРУ Сабор 2013" и да каже кад и где је сабор. Овако стихијски неће ништа испасти :)

Подели на овим сајтовима

Ул: Арчибалда Рајса 26а, Филмски град, Чукарица.

Нека буде субота и недеља, на месту како наслов теме каже, после можемо у  Цркву Светог Луке или Светог ЂорЂа,како хоћете.оче Иване нека буде ваша последња.

Подели на овим сајтовима

Мислим да може много боље да се организује, ако о.Иван за то има воље, времена и осталог. Надам се да ћемо ускоро знати на чему смо. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

4chsmu1

(морао сам, ово је било јаче од мене)

хехе

презимењаче, због овога ћу те лично возим до одредишта (ако дођеш у Бг на сабор) :)

4chsmu1 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

хехе

презимењаче, због овога ћу те лично возим до одредишта (ако дођеш у Бг на сабор) :)

4chsmu1

Држим те за реч (или је сигурније за ге-кључ?)

4chsmu1

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Imam dozvolu samo da se dogovrimo gde i kad.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ако буде у Београду, мени треба водич sHa_sarcasticlol

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Ако буде у Београду, мени треба водич sHa_sarcasticlol

Ма јок море, какав водич! :) Ако буде код Милана у дворишту :) дан прије се чујеш са њим и кажеш да ћеш тад-и-тад у толико-и-толико сати бити у Бг, и он те сачека (или неко већ)! Мислим, тако бих ја! :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

П.С. Хоће ли Марти бити на сабору (уколико се ово уопште и успије организовати)!??? :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Ма јок море, какав водич! :) Ако буде код Милана у дворишту :) дан прије се чујеш са њим и кажеш да ћеш тад-и-тад у толико-и-толико сати бити у Бг, и он те сачека (или неко већ)! Мислим, тако бих ја! :)

Јес`, па кад би Милан могао све нас да сачека... :)

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

ма наћи ће се већ неко да сачека....ако немате ништа против мого бих и ја

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

Нисам упућена у то колико је форумаша претходних година било на сабору.....Сви су позвани,а када би сви заиста и дошли...то би било превише људи,и не знам да ли по закону такви скупови могу да се одржавају без дозволе полиције или слично.....?

:351780:

Подели на овим сајтовима

Нисам упућена у то колико је форумаша претходних година било на сабору.....Сви су позвани,а када би сви заиста и дошли...то би било превише људи,и не знам да ли по закону такви скупови могу да се одржавају без дозволе полиције или слично.....?

Ако буде 20 , биће добро.

Подели на овим сајтовима

https://www.pouke.org/forum/topic/7147-%D1%83%D1%82%D0%B8%D1%81%D1%86%D0%B8-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%B0%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%98%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3-%D1%81%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B0/

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...