Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Ја бих накратко скренуо са теме. Да ли је у реду да колега има аватар Његовог Преосвештенства владике Григорија? Сваки пут кад видим тај аватар пресјечем се и накратко се упитам да ли је то владика почео да форумаши. На шта би личио овај форум кад би свако окачио свог владику, или свог духовника. Дјевојке и жене би окачиле слике игуманија, сестара из манастира. Нека би се чак усудила да окачи слику Свете Петке Параскеве. Боже, опрости ми овај пост.

Предлажем да се неприкладни аватари бришу.

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

Ako bude u nedelju imas mene, sta ce ti vise ateista? :D

Хаха, па нисам мислио на православне атеисте, него на оне номиналне, обичне :D

Подели на овим сајтовима

Ја бих накратко скренуо са теме. Да ли је у реду да колега има аватар Његовог Преосвештенства владике Григорија? Сваки пут кад видим тај аватар пресјечем се и накратко се упитам да ли је то владика почео да форумаши. На шта би личио овај форум кад би свако окачио свог владику, или свог духовника. Дјевојке и жене би окачиле слике игуманија, сестара из манастира. Нека би се чак усудила да окачи слику Свете Петке Параскеве. Боже, опрости ми овај пост.

Предлажем да се неприкладни аватари бришу.

A neko bi mogao pomisliti da sam ja SpongeBob. :D

• Волим 1

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Хаха, па нисам мислио на православне атеисте, него на оне номиналне, обичне :D

Aha, ti mislis na onu nizu kategoriju.   :0203_cool:

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Ја бих накратко скренуо са теме. Да ли је у реду да колега има аватар Његовог Преосвештенства владике Григорија? Сваки пут кад видим тај аватар пресјечем се и накратко се упитам да ли је то владика почео да форумаши. На шта би личио овај форум кад би свако окачио свог владику, или свог духовника. Дјевојке и жене би окачиле слике игуманија, сестара из манастира. Нека би се чак усудила да окачи слику Свете Петке Параскеве. Боже, опрости ми овај пост.   Предлажем да се неприкладни аватари бришу.

Ni meni se ne svidja....Ni to što neko stavlja slike svetitelja....razumem...neko je pravolslavac...ali sve mi je to kao zloupotreba....ikone služe da se pred njima prekrstiš i da je celivaš...i da se moliš.... ....

Ja bih to zabranila.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Пошто сам прегледала календар, видим да ми одговара овај викенд 31. и 01.

Нама из ових руралних подручја треба пола дана да стигнемо до БГ.

Вољела бих да могу присуствовати сабору да вас све упознам и

надам се да ћу се моћи организовати за долазак.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Ја никако не бих могла да дођем.

:.mislise. ипак  да питам, a ако би се из Крајне нас неколико  организовали  колима и да свратимо по тебе... је л би могла? 

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

@@nana,

Видећу, ништа не знам. Јавићу вам на време.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ако Бог да здравља, заиста бих волео. Субота би била боља због школе у понедељак, али и (евентуалног) наставка дружења у недељу на другој Литургији и после ње...

:)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да ми сакупимо неки новац, да изнајмимо неку повећу кућу или хотел, па и суботу и недељу.. 4chsmu1  А понедељак чкола :D

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

@ Драгана М

Важи,..па ако Бог да у то праскозорје обрнемо уз Дунав и док се добро раздани ето нас.

Наравно подразумева се,ако и теби одговара... после се заједно и  вратимо.

Мени оба дана подједнако одговарају. 

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...