Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

@@Kolega2357,

Е, па јесте важно! Биља ми је давно обећала домаћу питу, савијачу ! ХМ ! :bleh:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

A sto se tice spremanja klope, ja sam uvek tu...  :bendoff:

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

@@Kolega2357,

Опуштено, шалим се. Вероватно ћу, од узбуђења, пити само воду ттри дана пре сусрета и три дана после.

Што се тиче 19.08. ја нећу моћи, јер ми је сину рођендан, али ви се проведите лепо и уживајте у радости.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ћути ту... идеш са мном и тачка...

Узгред, нема те нешто у Цркви...

Ima, samo nema u sv.Djordja (: 

Не лупетај! Ако треба дати неке новце, даћу ја за тебе! Не требају ту милиони! 

Nije do para, uzeo sam stene, ne bih da ga ostavljam na tako dugo 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Млађа иде тамо где су лепше сестрице, баш га брига за двери... :)

Надам се да ћу следеће године моћи да свратим на мало дуже па да имам времена за скитњу, имам велику жељу да вас све упознам. Посебно ове са којима се највише расправљам. Не бојте се, не носим танџару. Само гитару. ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Четвртак 10.08.?

Петак 11. 08.?

Субота 12.08. ?

Недеља 13.08.?

Предлажем да се прво одреди датум! Што се мене тиче може било који од ових које је Лидија предложила! Е после тога да се овдје на теми изјасне форумаши да ли могу доћи на тај сабор, па ако их већина заинтересованих може, онда да се сабор и одржи, а ако већина не може тог датума онда или да се одреди нови датум или одложи сабор за неки други пута!  

Мислим, ако желимо да се састанемо (а вјерујем да нас већина жели) онда треба радити на томе! :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Млађа иде тамо где су лепше сестрице, баш га брига за двери... :)

Надам се да ћу следеће године моћи да свратим на мало дуже па да имам времена за скитњу, имам велику жељу да вас све упознам. Посебно ове са којима се највише расправљам. Не бојте се, не носим танџару. Само гитару. ;)

Zvone, gitaru !!!!? jeeeeeeeee Keka voli gitaru  1306_womens

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Предлажем да се прво одреди датум! Што се мене тиче може било који од ових које је Лидија предложила! Е после тога да се овдје на теми изјасне форумаши да ли могу доћи на тај сабор, па ако их већина заинтересованих може, онда да се сабор и одржи, а ако већина не може тог датума онда или да се одреди нови датум или одложи сабор за неки други пута!  

Мислим, ако желимо да се састанемо (а вјерујем да нас већина жели) онда треба радити на томе! :)

Ja sam za! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...