Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Предлажем да не буде одмах овај викенд, него онај тамо, ако је могуће, тј, да буде мало времена да се организујемо са обавезама :)

или неки други викенд у октобру

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Ево мог предлога за сабор ЖРУ

АКо ће Литургија бити на ПБФ-у онда бисмо могли на дружење у оближњу звездарску шуму, тачније ресторан "Врх Београда" који се налази у Волгиној улици

Ми "моторизовани" Београђани бисмо могли да повеземо све оне који немају кола, и лепо да се дружимо

Шта мислите?

Сад су лепи дани, и требало би искористити, можда прва недеља октобра или тако нешто, не знам да ли је рано сад ова недеља

Од ПБФ-а до "Врх Београда" може да се прошета за 30 минута. Мада, узбрдо. Али, што је лепо кад се враћаш...

Подели на овим сајтовима

Па лијепо вам дружење желим,ја у БГ долазим једном годишње на Сајам књиге,задња субота у октобру,али вама је то касно.

фино се проведите па нам пренесите утиске,вјеродостојно са сликама.Поздрав свима.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Данас беше леп дан, и сретосмо се Иван Илић и ја у Лазаревцу, хвала Иване, баш нам је било лепо!

Разговарасмо и о сабору ЖРУ, људи биће још пар недеља лепо време, да ли смо за скупљање? ПБФ па Звездара? дружење? :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

hajmo do nekog manastira...organizovacemo se...potrpamo se u kola i zezanje

:)

добра идеја, или можда Опленац, тамо моја другарица води црквени хор, (с њом је увек забавно)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

moze. nije daleko. ko ima kola neka se javi, dogovorimo se gde se nadjemo, potrpamo i palimo put Oplenca.

има нас моторизованих, свако из свог града покупи екипу и .....екстра! ја могу да се договорим са Мацом да нас лепо приме.

ЉудИ! ХајдмоО!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Сутра долазим у БГ на ПБФ у Литургију. Волео бих да видим неког од вас ко има времена да буде тамо.

А сабор ћемо морати да оставимо мало касније јер се код мене дешавају тренутно неке животне промене (надам се на боље) те морам да сада најпре то завршим.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...