obi-wan Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Ko god da je, ovaj brat svakako kakvocom nastupa vrlo podseca na Darth Wukmana, mada moram da priznam da je ipak sve pomalo drukcije... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Мени такођер недјелује као неко ко озбиљно хоће да прича. Личи ми на трол. Осим тога надимак, и наступ некога кога море овакви проблеми, уопште ми не иду једно са другим и личи помало на бановачу свих форума. Но ајд да видимо како ће тећи даље дискусија. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Ne znam da li je Cejovic, nisam to ni tvrdila, ali sam prvo pomislila da je neki trol.U slucaju da nije, duboko se izvinjavam novom clanu . А ја мислио да си неки озбиљан члан овог форума будући да си инвентар. А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 А ја мислио да си неки озбиљан члан овог форума будући да си инвентар. Ah, titule su varljive ! Middle-earth and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Разумем ја зашто је ово вама толико смешно јер би и мени било смешно пре пар година. Међутим, будући да имам осећај да сам себе угрожавам овим што радим и да нечему робујем, не знам шта ћу од себе. А и надао сам да ће ми више истински православних људи одговорити, шеријатлије ме убише коментарима. За њих проблем не постоји, све може да се реши, само каменом у главу! Једна препорука: Нађи духовника А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Разумем ја зашто је ово вама толико смешно јер би и мени било смешно пре пар година. Kad poželiš da troluješ kao 19ogodišnjak, bar nastoj da se što duže zadržiš u ulozi... RYLAH, Natasa., Silence and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Kad poželiš da troluješ kao 19ogodišnjak, bar nastoj da se što duže zadržiš u ulozi... Ma ne troluje, samo je rano poceo greengrin , kids today, they grow up so fast greengrin . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 @, Izvinjavam se ako sam ja bila neprijatna.I sama imam isti problem; bez ozbiljnog savetovanja nema resenja;ali isto tako i naglo prekidanje moze da izazove kontraefekat.Tesko je kad se osetis prljavim i ponizenim zato sto si slab.Za pocetak odbij iskusenje i moli se.Drugi put, treci put............. u nekom n- tom pokusaju poci ce ti za rukom da ga pobedis. Najteza je borba sa ovim porokom zato sto donosi dozu primamljive slasti. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 poci ce ti za rukom da ga pobedis. Kako je ovo kontradiktorno greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Kako je ovo kontradiktorno greengrin Хаха,ја ти рече да ти ове теме иду од руке (упс опет рука :laugh: ) Драгана Милошевић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Хаха,ја ти рече да ти ове теме иду од руке (упс опет рука :laugh: ) I can't HELP MYSELF greengrin . Ali to i dalje ne menja cinjenicu da si smeksao . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Ајд сад, не шамарајте се ту по форуму. Рукујте се ко људи, па да пружимо руку и коме треба помоћ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Ајд сад, не шамарајте се ту по форуму. Рукујте се ко људи, па да пружимо руку и коме треба помоћ. greengrin greengrin greengrin smej.gif http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 I can't HELP MYSELF greengrin .Ali to i dalje ne menja cinjenicu da si smeksao . Јесам смешкао сам, толико да би те носио у наручју свако вече,ко онај лик из патетик приче... :bla: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Mogli bi da se uozbiljimo. Јустин and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука