Зосима Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 . Шта да радим, има ли ми спаса од ове немани? Шта да радиш,ишамарај будалу.... :0104cheesy: Ћириличар, RYLAH, Grizzly Adams and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Čejolajdželo? Dobro došao rukosexniče! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 .Шта да радиш,ишамарај будалу.... :0104cheesy: greengrin greengrin greengrin smej.gif Јадранка-Дервента, Драгана Милошевић, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 E moj Čejo ni kompjuteru se više nemožeš ispovjediti da te ne provali. Silence , Oglo and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђетић Будала Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Ovdje se čovjek dovoljno osramotio time što se ispovjedio forumu cjelome. Nego brate oženi se i onda nećeš osjetiti grižnju savjesti niti ćeš imati potrebu za "rukosexom" Човече, ти не схваташ да и секс у браку може да буде блуд, ако му се приступи са страсти пре него с љубављу? Нећу да ступам у брак докле год се осећам оволико прљаво и незрело. А то да ли сам се осрамотио овим, не знам, ја срамоту због тога што сам урадио осећам, а сада да ли то други читају и знају (а анонимно је) мањи ми је проблем. И коме се ви обраћате, не контам, шта сте ви провалили, кога? Мислите да радим за цију па инфилтрирам сајт ил шта? И хвала свима на добродошлици. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 E moj Čejo ni kompjuteru se više nemožeš ispovjediti da te ne provali. Samo citam i razmisljam ko li ovo troluje greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Човече, ти не схваташ да и секс у браку може да буде блуд, ако му се приступи са страсти пре него с љубављу? Нећу да ступам у брак докле год се осећам оволико прљаво и незрело. А то да ли сам се осрамотио овим, не знам, ја срамоту због тога што сам урадио осећам, а сада да ли то други читају и знају (а анонимно је) мањи ми је проблем. Sve je to normalno, nemoj da se toliko UZBUDJUJES greengrin greengrin greengrin RYLAH and bosanac је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Дал је могуће да нас је часни Вукман опет посетио? Вукмане, ако си то ти, представи се лепо, у име заједничке социјалистичке прошлости bosanac је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Ma on je to vidi mu se po djelima ruku. sideways9 sideways9 sideways9 RYLAH and Middle-earth је реаговао/ла на ово 2 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Ne znam ko je, al' mi suuumnjiiivo, cim sam procitala pomislila sam - Koga bre ti zaj*****s greengrin DYNABLASTER, bosanac, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Нећу да ступам у брак докле год се осећам оволико прљаво и незрело. Eh onda se ti nikada ne oženi moj Čejki. fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђетић Будала Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Разумем ја зашто је ово вама толико смешно јер би и мени било смешно пре пар година. Међутим, будући да имам осећај да сам себе угрожавам овим што радим и да нечему робујем, не знам шта ћу од себе. А и надао сам да ће ми више истински православних људи одговорити, шеријатлије ме убише коментарима. За њих проблем не постоји, све може да се реши, само каменом у главу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Nije bas toliko smesno, ovo je samo prosecan trol . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Нећу да ступам у брак докле год се осећам оволико прљаво и незрело Ccc, pa nikad se onda nećeš oženiti A šta ćeš sa curom, sad kad si je pokvario? Јадранка-Дервента and Oglo је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Разумем ја зашто је ово вама толико смешно јер би и мени било смешно пре пар година. Међутим, будући да имам осећај да сам себе угрожавам овим што радим и да нечему робујем, не знам шта ћу од себе. А и надао сам да ће ми више истински православних људи одговорити, шеријатлије ме убише коментарима. За њих проблем не постоји, све може да се реши, само каменом у главу! Ma Čejo ti imaš zlatne ruke.Uvijek su aktivne malo po tastaturi malo ih spustiš na međunožje.Ma ti si hiperaktivan.Čovjek bi pomislio da se dopinguješ. Just_Cuz_19 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука