Jump to content

Savremena iskusenja i mladi

Оцени ову тему

Препоручена порука

Сваки пут када имам девојку ја сам победио рукоблуд на неко време. :)

Кад будем нашао жену победићу га заувек... :Р

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ja sam zapanjen koliko vas koristi izraz rukoblud :D

• Волим 1

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

ako bi neki od target-fiktivnih-na svakom ćošku prisutnih-likova koji masturbiraju u nekoj,na kub fantastičnoj situaciji i ispovedio taj greh i dobio tzv. suhojedenje,verovatno bi 80 dana cepao vešuljke,mesne nareske,vešalice i nabio bi holesterol samo tako

smej.gif

Подели на овим сајтовима

Ja sam zapanjen koliko vas koristi izraz rukoblud :D

Који ти преферираш? Сапуњање мачора, др*ање, маструбација?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ја сам имао у средњој једног професора Биологије,који је онако био мало опичен,па често када би држао предавања о сексу или уопште спомињао нешто на ту тему,спомињао како је самозадовољавање здраво Just_Cuz_19 лично мислим да је то говорио чисто како би нас у неку руку заштитио од нежељене трудноће ...често нам је говорио да користимо презервативе ако се већ упуштамо у сексуални однос 11222

Поента је што се о самозадовољавању врло мало говори(или скоро никако) у негативном контексту...у школи се говори да је ок,тако исто и пријатељи ће ти углавном рећи да је то у реду или чак пожељно,самим самозадовољавањем човјек може да умисли и да се обмане са разноразним маштаријама и када дође до сексуалног односа,долази до тога да је немогуће да оствари разноразне маштарије или барем већи дио њих...па ту долази да нарушавања здравог сексуалног односа и уопште гледање на секс! confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />

Подели на овим сајтовима

"у неку руку заштитио од нежељене трудноће" мислим до које постоји могућност да ће доћи приликом сексуалног односа,до којег у данашње вријеме долази врло,врло,врло рано :10900: ...да ми неко не набада на нос питањем "а како ће доћи до нежељене трудноће приликом самозадовољавања" sFun_bat sFun_bat sFun_bat

Подели на овим сајтовима

uvek aktuelna tema... aktivirana još jednom

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

како?

појма немам

исповест.......

чување складних брачних односа (ако си у браку) да не дође до дефицита истих и "фрке" око одређених потреба

молитва

мастурбација је за сексуални живот исто што и фејсбук за друштвени, што рече неко

тако да......

волим да живим :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Мада не би требало сметнути с ума никада да је то грех и да се морамо борити...Умни и физички рад мнооооооого помаже...пост и молитва се подразумева... а рукоблудије повлачи за собом много других раслабљености тако да...борите се мушки!

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...