Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 е, ајде на другом месту испитујте људима моралом заједницу ... а не икономијом. [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338259484' post='647864] ију, свети Апостол Павле благослови и освећује секс верног и неверног ван свете тајне брака, чак ни не раздваја већ објављује и могуће спасење у таквом ванбрачном стању ... грађански брак Црква познаје? А осталима говорим ја а не Господ: ако који брат има жену некрштену и она се приволи живети с њим, да је не оставља. И жена ако има мужа некрштеног и он се приволи живети с њом, да га не оставља. Јер се посвети муж некрштен женом крштеном, и посвети се жена некрштена од мужа крштеног; јер иначе деца ваша била би нечиста, а сад су света. Ако ли се некрштени раздваја, нека се раздвоји; јер се брат или сестра у таквом догађају не зароби; јер нас на мир дозва Господ Бог. Јер шта знаш, жено, да ако мужа спасеш? Или шта знаш, мужу, да ако жену спасеш? Само као што је Бог разделио свакоме, и као што је сваког позвао Господ онако нека живи. И тако заповедам по свим црквама. Коринћанима посланица прва, глава 7, стих 12-17 ево и тумачења. http://www.svetosavl...incanima/07.htm клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 DYNABLASTER, Срђан Шијакињић, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Jaooo Sico kralju, gde iskopa ovog 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 pa to je... vidiš da prati ŽRU bgpj and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Ахахах легендо! Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 баш смо га помињали синоћ 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Ih sunce ti kakav slika ! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 sad se zapravo vidi ko je taj koji stoji iza seksa van braka i ne-oficijalnih bračnih odnosa... Sića vampir seksomanski Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338320889' post='648280] искрено, моје животно искуство редовно казује линеарну реалност да се фине девојке каче о идиоте, исто то раде и фини момци. Upravo na to sam mislila kad sam iznela svoj komentar! E sad ono pitanje- je li to ono 'ja sam glup' ili 'imam toliko ljubavi u sebi'??? Iskreno- viđala oba slučaja, ali i DALJE se pitam što je to tako!!! :10500: Kako to da se ne pronađu i uklope iste osobe??? Aj kontam idiot neće da bude sa idiotom- zna kako je to iz iskustva :cheesy2: , ali svet bi bio mnogo srećniji kada bi se ovi fini pronalazili između sebe 0304_smile4 . A kad pogledaš one prevejane ščepale fine momke, a ovi bezobrazni dobre cure, c c c!!! :bla: I onda kad upoznaš lep par ti se oduševiš za narednih 5 meseci! Sneza Dj. and Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 sad se zapravo vidi ko je taj koji stoji iza seksa van braka i ne-oficijalnih bračnih odnosa... Sića vampir seksomanski Da baš se vidi clap razno-razni emotivni, duhovni i još Bog-zna-kakvi vampiri klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Najbolje devojke su kod nas na ETF-u. Оваке неке? Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 OBAVEZNO !!!! Ko zna sta vas ceka u braku !!! 0102_laugh Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Ima tu nečeg tačnog. Jedna moja pametna drugarica se stalno hvata za idiote - jedan je zamalo ponavljao, drugi je obrazovac. Sa kim je sad, ne znam. Moj kriterijum za devojku je da je pametna, obrazovana i da lepo zvuči kad pobesni (neki takve zovu kreštaline). Najbolje devojke su kod nas na ETF-u. А ти си ЕТФовац, сад је јасно што немаш девојку . Знаш шта ЕТФовац ради петком увече? Девојци каже да је код љубавнице, а љубавници каже да је код жене. А он у РЦу програмира свој нови таблет, тј своју нову играчку. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 А ти си ЕТФовац, сад је јасно што немаш девојку . Знаш шта ЕТФовац ради петком увече? Жени каже да је код љубавнице, а љубавници каже да је код жене. А он у канцеларији програмира свој нови таблет, тј своју нову играчку. Pa ne bih rekla da je "ovaj" iz price tako nevest kada ima i zenu i ljubavnicu Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука