Jump to content

Savremena iskusenja i mladi

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne provociram. Samo sam hteo da se uverim da ljudi koje smatram normalnim vide te tekstove kao umobolne.

Па си зато скинуо текст са новинар.де, и отишао на православни форум да тролујеш вернике да би убрао који поен ако се залети неки екстрем, и онда да пејстујеш где треба, да доконаши ламентирају над судбинама затуцаних верника, јер се другим стварима и не баве, јер су тотално безидејни?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Погрешно сам разумео питање, не видех овај текст горе...

Као и код свих других људи и међу хришћанима има неких који претерују или пишу у пренесеном смислу. Има пуно тих текстова које не треба узимати превише озбиљно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

Ја сам против секса пре брака, с обзиром да сам тек средњошколац биће права борба издржати.

Не само издржати већ и наћи жену истог става по том питању.

људи траже слободу, а слобода тражи људе !

Подели на овим сајтовима

Не само издржати већ и наћи жену истог става по том питању.

Што покрену сада ову тему, још није почео пост!

Подели на овим сајтовима

Што покрену сада ову тему, још није почео пост!

Само кажем да уз то што је рекао да треба, има и та друга ствар са женом која пристаје да "купи мачора у џаку".

Човек не прича о уздржању у време календарски прописаног поста, већ о уздржању до брака. Колико сам разумео, апстинира "кекс" до тада.

људи траже слободу, а слобода тражи људе !

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

ima ljudi koji su vernici i kazu, mozes da imas keks :D ako je medju vama ljubav, drugi pak kazu da nikako ne treba da imamo keks pre braka..

a opet u Bibliji vidimo da je keks pre braka zabranjen..

Iii, sta sad?

'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.'

-Isaija 40:31

Подели на овим сајтовима

a opet u Bibliji vidimo da je keks pre braka zabranjen..

Само што је ово што се данас сматра легалним и легитимним црквеним браком (период од церемоније венчања, па до краја живота) мало новијег датума од библије...

Подели на овим сајтовима

pa sve zavisi... Šta ako neko se nikad ne venča... a hormoni navale... Još plus ljudska slabost. Tako da moje mišljenje je da se treba što više suzdržavati i ne raspaljivati u sebi strasti

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...