Jump to content

Savremena iskusenja i mladi

Оцени ову тему

Препоручена порука

možda bi trebalo da otvorimo temu o keksu u braku... to bi razjasnilo mnogo toga

Obavezno! Meni bas jedna takva treba, pogotovo ona prica kada ti supruznik nije verujuci... :(  mozda ima vec neka takva tema na forumu, ti to Moci sigurno znas posle ovih 18600...i kusur poruka :D  pa da razjasnimo i pre i posle :)

Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Jel može da se radi taj rukoblud sa metlom? .smesko.

to je onda metloblud ili mjetlobludenije, kako rekoše oci...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Једна моја познаница је почела да се виђа са једним дечком који се интересовао за њу. Пошто су почели да се виђају почео је и он њој да се свиђа. Међутим када је рекао да неће да има сексуални однос пре брака јер је то грех, она је нагло изгубила свако интересовање за њега. Једноставно сматра да са човеком који има такав став нешто није у реду.

људи траже слободу, а слобода тражи људе !

Подели на овим сајтовима

Једна моја познаница је почела да се виђа са једним дечком који се интересовао за њу. Пошто су почели да се виђају почео је и он њој да се свиђа. Међутим када је рекао да неће да има сексуални однос пре брака јер је то грех, она је нагло изгубила свако интересовање за њега. Једноставно сматра да са човеком који има такав став нешто није у реду.

Pa normalno, ne kupuju se kola pre probne voznje :D, onomatopeja groktanja :D.

Подели на овим сајтовима

Амин за ономатопеју! :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...