Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 8. 3. 2016. at 11:13, Дани рече
јер ми хвалу изриче онај ко жели нешто од мене

или онај који жели да ти да ветар у леђа

On 8. 3. 2016. at 11:13, Дани рече
а критикује ме онај ко ми жели добро

или онај који лечи своје комплексе на теби

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2016. at 11:18, Дани рече

"...да поседујеш само здравље, већ си довољно богат, јер без њега не би ти вредило ништа друго.Оног трена кад помислиш да је теби најтеже.....сети се оних који не могу ходати,који не виде,који се боре са опаким болестима..."

Ово је погрешан став, јер и оне ,,мање” муке не чини ништа лакшим. Може само помоћи човеку да се не самосажаљева, то је оно што је лоше и што додатно мучи човека. Али туђа несрећа не чини нашу лакшом.

Подели на овим сајтовима

On 8. 3. 2016. at 11:46, Дани рече

@@Иван ♪♫, свако од нас види различито. :)

Али волимо да некад погледамо кроз туђе наочаре, чисто из радозналости, да видимо како то изгледа. :) 

Подели на овим сајтовима

On 8. 3. 2016. at 11:48, Иван ♪♫ рече
Али волимо да некад погледамо кроз туђе наочаре, чисто из радозналости, да видимо како то изгледа. :)

Па не знам да ли волим, можда некад кад сам била млада..што сам старија другачије посматрам ствари и мање сам радознала да вирим кроз туђе наочаре. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

"Ne delite ljude na prijatelje i neprijatelje.Pogresicete.Dajte im samo dovoljno prostora i vremena.Sami ce se podeliti i to nepogresivo."

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Gledajući neke ljude oko sebe, ja se pitam kako se ne zamore da stalno budu u pravu, uvek i u svemu na časnoj, jedino ispravnoj strani. Kako im se ne dosadi da sve oko sebe guraju na onu drugu stranu?

Kako ne pomisle da će, radeći neprestano tako, morati ostati u manjini, možda čak i potpuno sami? Pa šta im onda vredi što su čisti, časni, nepogrešni i na pravoj strani?

I gledajući ih sve duže i još bolje, morao sam doći do čudne pomisli. Možda to: biti u pravu, pripadati dobroj strani, itd., i nije kod njih ništa drugo do jedan finiji, posredan i maskiran način animalne borbe za bolje mesto, veći zalogaj, bezbednije potomstvo; ukratko, jedan način borbe za prevlast, i iskorišćavanje svega oko sebe.

Ivo Andrić

https://www.facebook.com/andricivo/photos/a.114185195302762.21704.114161035305178/951156881605585/?type=3&theater

Подели на овим сајтовима

Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere. 
Albert Einstein

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

aaCswpN.png

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...