Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Смјернога многи воле, а горедљивца и надувенога мрзе чак и они који су с њиме једнаког духа!"  Ава Јаков 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Рећи некоме “Волим те” исто је што и рећи “Ти ћеш живети вечно, нећеш никада умрети”. 

Габријел Марсел

http://invia33.wordpress.com/2013/03/31/%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BE-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B0-9/

Подели на овим сајтовима

"Jedini čovjek koji se ponaša razumno je moj krojač; svaki mi put nanovo uzme mjere. Ostali se ravnaju prema starima i očekuju da se uklopim u njih."

- George Bernard Shaw

Подели на овим сајтовима

65536_428605033896057_626751894_n.jpg

Može biti dobar citat, ali je samo varijacija na temu - http://en.wikipedia.org/wiki/Serenity_Prayer, a pripisivana je mnogima. Naravno, nije mudrost u poznavanju odakle je koji citat, mudrost je u primenjivanju istinâ koje se u njima nalaze, ali opet nije zgoreg ni znati prepoznati pogrešno pripisan citat, čisto da se izbegnu nesporazumi :)

Најбољи бизнис је отварање фабрике која производи позитивне мисли (авва Пајсије Светогорац)

Подели на овим сајтовима

Toliko je živa kod slabog čoveka potreba da se vara i tako neograničena mogućnost da bude prevaren.

Ivo Andrić

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Jedini autentični oblik dostojanstva je kad vas nadostatak poštovanja kod drugih nimalo ne dotiče,Kad neko pljune na vodopad Nijagare,njegova veličanstvenost ostaje nepromenjena.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Čvrsto verujem u pravilo kompenzacije ,istinite nagrade i  to uvek u rarmeru sa radom i žrtvama.

Nikola Tesla

:351780:

Подели на овим сајтовима

I kako tada, tako i današnjeg dana: stojim raspet između smirene djedove vatrice, koja postojano gorucka u tamnoj dolini, i strašnog blještavog mjesečevog požara, hladnog i nevjernog, koji raste nad horizontom i silovito vuče u nepoznato. Pa se onda kadkad žalovito upitam, kao da sam nagazio na one stričeve vile iz djetinjstva: Jeli pametnije biti mjesečar ili s mirom sjediti kod svoje kuće, pa kad zagusti tješiti se rakijom kao moj strikan?

Branko Ćopić

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...