nishizawa Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 sFun_bat Док им не би истерала сваку помисао и несвесну за овакве глупости. Кад дотле дође, обично буде касно... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 cini mi se da batine ne bi bas mnogo pomogle...a mislim da je takvo stanje medju danasnjom decom posledica losih odnosa u porodici, tj. danasnji roditelji se ne bave svojom decom, smatraju da skola i razne vanskolske aktivnosti mogu i treba da zamene njihovu ulogu u vaspitanju i odrastanju njihove dece...na zalost ovo je cena koju svi mi placamo, zbog raznih ''farmi'' ''dvorova'' velike brace'' i programa slicnih ovima.. "Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 cini mi se da batine ne bi bas mnogo pomogle...a mislim da je takvo stanje medju danasnjom decom posledica losih odnosa u porodici, tj. danasnji roditelji se ne bave svojom decom, smatraju da skola i razne vanskolske aktivnosti mogu i treba da zamene njihovu ulogu u vaspitanju i odrastanju njihove dece...na zalost ovo je cena koju svi mi placamo, zbog raznih ''farmi'' ''dvorova'' velike brace'' i programa slicnih ovima.. Шта рећи осим: ДЕМОКРАТИЈА...то је демократска омладина, веома часна и морална... Ово нисмо видјели ни за вријеме комунизма, овакву бруку и срамоту...али ето, то видимо данас у "десетооктобарској" диктатури. Али какво је ово чудно, па зар ово није "поносно" као што је геј парада??? Демократија и људска права дозвољавају сваком бићу да продаје своје тјело за новац...то су демонократе веома добро научиле србске дјевојке, свака им част...добро напредују у свом плану који извршавају по наредби Брисела и Вашингтона. А пошто још нисмо стигли ниво запада, треба увести бар још 2-3 ријалити шоуа како би се европеизирали... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 cini mi se da batine ne bi bas mnogo pomogle...a mislim da je takvo stanje medju danasnjom decom posledica losih odnosa u porodici, tj. danasnji roditelji se ne bave svojom decom, smatraju da skola i razne vanskolske aktivnosti mogu i treba da zamene njihovu ulogu u vaspitanju i odrastanju njihove dece...na zalost ovo je cena koju svi mi placamo, zbog raznih ''farmi'' ''dvorova'' velike brace'' i programa slicnih ovima.. Управо. Незаинтересованост за сопствено дете... језиво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Шта рећи осим: ДЕМОКРАТИЈА...то је демократска омладина, веома часна и морална... Ово нисмо видјели ни за вријеме комунизма, овакву бруку и срамоту...али ето, то видимо данас у "десетооктобарској" диктатури. Али какво је ово чудно, па зар ово није "поносно" као што је геј парада??? Демократија и људска права дозвољавају сваком бићу да продаје своје тјело за новац...то су демонократе веома добро научиле србске дјевојке, свака им част...добро напредују у свом плану који извршавају по наредби Брисела и Вашингтона. А пошто још нисмо стигли ниво запада, треба увести бар још 2-3 ријалити шоуа како би се европеизирали... 0205_whistling Lepo je to kad se za sve loše uvek nađe neko opravdanje tipa Brisel, Vašington, 'demokrate', ovo-ono...naravno, roditelji koji su zapustili decu nikako ne mogu da budu krivi, krive su međunarodne zavere! https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Шта рећи осим: ДЕМОКРАТИЈА...то је демократска омладина, веома часна и морална... Ово нисмо видјели ни за вријеме комунизма, овакву бруку и срамоту...али ето, то видимо данас у "десетооктобарској" диктатури. Али какво је ово чудно, па зар ово није "поносно" као што је геј парада??? Демократија и људска права дозвољавају сваком бићу да продаје своје тјело за новац...то су демонократе веома добро научиле србске дјевојке, свака им част...добро напредују у свом плану који извршавају по наредби Брисела и Вашингтона. А пошто још нисмо стигли ниво запада, треба увести бар још 2-3 ријалити шоуа како би се европеизирали... 0205_whistling Слажем се...То је нама наша борба дала... А само Бечлију да напоменем, да је комунизам справљен у истом казану као демонократија...тако да га не зачуде слични концепти обарања моралних вредности становника ради лакше манипулације.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Ja imam ćerku i grozim se od ovoga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Мене занима како и где може малолетно дете да отвори текући или било који други рачун, без родитеља ? Просто ми је то немогуће, зато ми и није јасно како то они отворе рачуне за које родитељи не знају, да им се уплаћују хонорари ? -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Мени не треба демонократска Србија- пре сам за независну РС или јаку РС унутар БИХ него сједињење РС са данашњом Србијом...јер ово није Србија, ово је отоманска империја у форми Србије. Ја ти могу гарантовати да имам већа права у РС него у Србији као Србин, мада и овдје није идеално, иначе неби се борио за права мог народа у РС. Иначе неморала има и у РС, али далеко мање него рецимо у Београду (бар немамо параде "поноса" јер нисмо поносни, ми смо сељачине купусарске као што рече Зеебеедее 0205_whistling. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Isto i za Srbe u Bosni važi: demokratija je jedina mogućnost da sačuvaju svoj narodni identitet i da se sutradan, jednoga dana, sjedine sa Srbijom! Sve ostalo je opasna igra, i ako tu igru izgube, i to može da se desi veoma lako ako krenu tim putem, onda gube sve, a i mi gubimo sa njima.. Ili manipulacija.. Nije meni problem da živim tamo gde znam da postoji manipulacija - problem bi ali bio da živim tamo gde zvanično ne postoji manipulacija. Uvek razmislite i ne palite se nikad na agit propagandu bilo koga... Чисто из културе ..за убудуће НЕМА БОСНЕ!Имаш Србе у р.Српској и Србе у федерацији који су грађани 23897283728 реда.. ја знам да си ти ослобођени европљанин.. али то није мој проблем... А иначе овај демократски манифест који си куцкао не могу ни читати јер ми дође мука.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 ја мислим да ниједног тренутка не треба кривити ту дјецу.. прво криви су родитељи и само родитељи који им допуштају да се са 10-11 година шминкају и облаче као фуфе, неки дан гледам на РТС "Време је за бебе" сад тамо нека дјевојка(?) брат коментарше "види лијепе цуре" а кад је проговорила да је Наташа и да има 11 година и да се радује рођење брата МУКА МИ ЈЕ ДОШЛА! обукла неке кожне (!) "панталоне" црну чипкасту мајицу а о ономе што нема а експонира нећу ни да причам! испод тоне пудера и маскаре назире се дјетиње лице ал се баш мораш загледати да сконташ! и шта више рећи о генерацијама дјеце који се почињу тровати од најранијих дана прво дебилним цртаним филмовима, затим кретенском музиком и на крају оним неизбјежним кичом од наводне моде! данас је доста модерно да дјевојчица носи аир макс патике (розо бијеле), бјелу јакну и ону пуфну нан врх главе која држи косу и реп Хјуових зечица. а о младићима ћу само рећи "врели асфалт београда 1992" што би рекао велики Никола Којо у "анђелима" УЖАСИ ПРОМИСКУИТЕТА... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 ја мислим да ниједног тренутка не треба кривити ту дјецу.. прво криви су родитељи и само родитељи који им допуштају да се са 10-11 година шминкају и облаче као фуфе, неки дан гледам на РТС "Време је за бебе" сад тамо нека дјевојка(?) брат коментарше "види лијепе цуре" а кад је проговорила да је Наташа и да има 11 година и да се радује рођење брата МУКА МИ ЈЕ ДОШЛА! обукла неке кожне (!) "панталоне" црну чипкасту мајицу а о ономе што нема а експонира нећу ни да причам! испод тоне пудера и маскаре назире се дјетиње лице ал се баш мораш загледати да сконташ! и шта више рећи о генерацијама дјеце који се почињу тровати од најранијих дана прво дебилним цртаним филмовима, затим кретенском музиком и на крају оним неизбјежним кичом од наводне моде! данас је доста модерно да дјевојчица носи аир макс патике (розо бијеле), бјелу јакну и ону пуфну нан врх главе која држи косу и реп Хјуових зечица. а о младићима ћу само рећи "врели асфалт београда 1992" што би рекао велики Никола Којо у "анђелима" УЖАСИ ПРОМИСКУИТЕТА... 0205_whistling Potpuno se slažem sa ovim komentarom,samo bih još naslovu ove teme dodala " jer smo ih mi tako usmjerili". Tužno,ali istinito....Ovakvim djevojčicama što prije treba obezbijediti liječenje, jer su nesvjesne u što su uvučene,a u svim porodicama treba stalno "zvoniti na uzbunu", da konačno shvatimo u kakvom vremenu živimo i dokle stiže svima nam nametnuta "demokratija" sa svim svojim "slobodama".Jedino naša pravoslavna Vjera i kultura može pomoći da svi skupa postanemo svjesni situacije u kojoj se nalazimo i u njoj trebamo tražiti putiokaz iz bespuća u koje smo dovedeni.Mislim da ne bi trebali trošiti energiju na optuživanje drugih jer za to nemamo više vremena već bi se svi trebali suočiti sa samim sobom i vidjeti što nam je činiti... jer pred Gospodom smo odgovorni što smo kao razumna bića doprinijeli da se odvojimo od NJega i da uvodimo neke svoje zakone i u porodici i u društvu... "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Lepo je to kad se za sve loše uvek nađe neko opravdanje tipa Brisel, Vašington, 'demokrate', ovo-ono...naravno, roditelji koji su zapustili decu nikako ne mogu da budu krivi, krive su međunarodne zavere! 0205_whistling ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 ја мислим да ниједног тренутка не треба кривити ту дјецу.. прво криви су родитељи и само родитељи који им допуштају да се са 10-11 година шминкају и облаче као фуфе, неки дан гледам на РТС "Време је за бебе" сад тамо нека дјевојка(?) брат коментарше "види лијепе цуре" а кад је проговорила да је Наташа и да има 11 година и да се радује рођење брата МУКА МИ ЈЕ ДОШЛА! обукла неке кожне (!) "панталоне" црну чипкасту мајицу а о ономе што нема а експонира нећу ни да причам! испод тоне пудера и маскаре назире се дјетиње лице ал се баш мораш загледати да сконташ! и шта више рећи о генерацијама дјеце који се почињу тровати од најранијих дана прво дебилним цртаним филмовима, затим кретенском музиком и на крају оним неизбјежним кичом од наводне моде! данас је доста модерно да дјевојчица носи аир макс патике (розо бијеле), бјелу јакну и ону пуфну нан врх главе која држи косу и реп Хјуових зечица. а о младићима ћу само рећи "врели асфалт београда 1992" што би рекао велики Никола Којо у "анђелима" УЖАСИ ПРОМИСКУИТЕТА... Potpuno se slažem sa ovim komentarom,samo bih još naslovu ove teme dodala " jer smo ih mi tako usmjerili". Tužno,ali istinito....Ovakvim djevojčicama što prije treba obezbijediti liječenje, jer su nesvjesne u što su uvučene,a u svim porodicama treba stalno "zvoniti na uzbunu", da konačno shvatimo u kakvom vremenu živimo i dokle stiže svima nam nametnuta "demokratija" sa svim svojim "slobodama".Jedino naša pravoslavna Vjera i kultura može pomoći da svi skupa postanemo svjesni situacije u kojoj se nalazimo i u njoj trebamo tražiti putiokaz iz bespuća u koje smo dovedeni.Mislim da ne bi trebali trošiti energiju na optuživanje drugih jer za to nemamo više vremena već bi se svi trebali suočiti sa samim sobom i vidjeti što nam je činiti... jer pred Gospodom smo odgovorni što smo kao razumna bića doprinijeli da se odvojimo od NJega i da uvodimo neke svoje zakone i u porodici i u društvu... 0205_whistling ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Док им не би истерала сваку помисао и несвесну за овакве глупости. Кад дотле дође, обично буде касно... Никад није касно.Пре неки дан гледам у продавници неке панталоне за сина,има 10 година,на распродаји,неке јефтине.Продавачица каже: Нису лоше,само ако буде хтео да их носи! 0205_whistling Са 10 година да ми диктира шта ће обући? Не бивајет,не код мене. Имамо још две кћерке.Једна је привидно мирна,друга је отворено,без пардона темпераментна. Бог нека нам се смилује и нашој деци. Много зависи у каквој средини деца одрастају и какво им је детинство.Ја сам имала прелепо детинство,које је било основ мог будућег живота.Покушавам да и мојој деци изградим такав простор као мајка,да ме не памте по строгоћи( а јесам строга)по куповини играчака,него по неким другим стварима,које нису опипљиве а дубоко улазе у душу. Пре неколико месеци пустим ирски-фолк,сјајна музика и деца се одушеве,појачам до даске и поведем коло са њима преко целе куће,Иван је нешто писао,оставио и почео да пљеска рукама,и играли смо и играли и рекла сам им после: -Хоћу да запамтите ово,овај осећај,желим да свако од вас сутра у својим кућама има ову радост,да играте,да сте радосни. Деца препознају праву емоцију,њих не можеш да превариш или им понудиш нешто мање. Једно знам,будим се и лежем,свесна да сам у току дана направила много грешака као родитељ. Моја бака је била строга,спартански ме васпитала,није имала милости,волела ме много али кад сам крива,ем идем сама да уберем прут,ем добијем батине, али,исто тако,знала је да ме подигне у звезде. Једне вечери за календарску нову годину,имала сам 4,5 година,увече,неко куца на прозор који је био изнад мог кревета.Ја скочим из кревета,погледам кроз прозор,кад Деда-Мраз ми маше и остави ми поклон Деда-Мраз је била моја бака од 60 лета,направила капу,ставила од вате браду и бркове....ма иде бре То ти је родитељ. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука