Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

U stvari, predomislila sam se! Hoći reć' da mi je JAKO drago što sam jedna od onih sa krpama i suknjetarama! Eto toliko!

Izvini nisam imao nameru da vredjam, ali sam ima priliku da na onoj Artemijevoj grupi vidim devojku koja je lepa ka lutka,

a na jednoj drugoj slici sa maramom je izgledala kao baba.

Подели на овим сајтовима

Izvini nisam imao nameru da vredjam, ali sam ima priliku da na onoj Artemijevoj grupi vidim devojku koja je lepa ka lutka,

a na jednoj drugoj slici sa maramom je izgledala kao baba.

G-djica Jovana greengrin greengrin greengrin ?

Подели на овим сајтовима

Eto ovde na forumu imas puno liberalnih vernica kao sto su na primer: Katarina ili Anastasija i tako

Оу јеа! (узима кокице и освежава страницу)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Tako je gringrin

To sam i ja pomislila kad sam je videla, pogotovo dok je bila plavusica - kao lutkica girls036 , maramce i suknjetina - baba :291291291: , a stavovi - no comment :291291291:

Подели на овим сајтовима

Eto ovde na forumu imas puno liberalnih vernica kao sto su na primer: Katarina ili Anastasija i tako

Tako ti je to kad se krstis pod "stare dane", jednostavno poslusnost ti ne igra neku ulogu greengrin greengrin greengrin , mada bi trebalo da povedem malo racuna o tome :unsure: ...some day gringrin

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...