Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ево и мене!

Пре 7 година:

пази кад сам помислио ''сад ће да напише: ево мене у стомаку.''  stadaradim joooj 4chsmu1 nasznak

кад оно међутим  4chsmu1

zru 0442_feel nasznak А јел` због црно-беле фотке, па си мислио да су ми то родитељи или си мислио да пишем за бебу? Она/он је тек сад у стомаку. Е, да имам сад фотку са УЗ-А па да окачим и "придруженог" члана, али стварно из стомака  :bla:
мислио сам да су ти то родитељи, а нисам још био прочитао текст, и гледам у стомак и није ми јасно  zru 0110_hahaha 0102_laugh тупсон  joooj joooj

дај да видимо малог шумахера  :)

Подели на овим сајтовима

Eво мене са наочарима са мојим унуцима ,супругом,пријом и ћерком испред манастира Светог Јована Бигорског

<script src='http://img833.imageshack.us/shareable/?i=picture433.jpg' type='text/javascript'></script><noscript>Постављена слика</noscript>

Само датум је грешком уписан 27.07.2009 а треба да буде 2010

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Немам фотку са ултра-звука. Нисам тражила др-у да ми да. Да случајно не би смо видели шта је  :cheesy2: Мучимо две будуће бабе, једва издржавају. Мука је то, да л ` да се плету плаве или розе попке  :)

Ово је члан у стомаку-од пре месец дана.

Постављена слика

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Дејо, колико овде изгледаш тање него на аватару! Тамо си као неки опаки билдер!

Штааа, погледај му бицепсе како шљаште. Порушио онај зидић иза, па сад стао сав важан ко Шварценегер.  :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...