Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Свака част! Прелепе слике! :aplauz:

Ja svoje ne smem da stavim, pao bi sistem... 4chsmu1

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

Haos macko. 

A zene bi me rastrgle... vi muskarci ste uzvisena bica, nije vam stalo do truleznosti.. :D

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

ma ljubomorne zene zato sto imas veliku dusu... :D

Ne znam ko bi tu izigravao demarkacionu liniju...:P... Ja sam oduvek bila sirokogrudna, dusa od zene... 4chsmu1 .. Sta cu mucenica,zrtva sam sistema.. :D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ja svoje ne smem da stavim,pao bi sistem... 4chsmu1

A zene bi me rastrgle...vi muskarci ste uzvisena bica,nije vam stalo do truleznosti.. :D

ma ljubomorne zene zato sto imas veliku dusu... :D

:aplauz:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  :1503348ufz3z4yl5d:

bas ste me nasmejali... :0102_laugh:

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Ja svoje ne smem da stavim,pao bi sistem... 4chsmu1

Хтедох да лајкујем овај твој пост и уместо ”like” кликнух ”share”. Tapatalk апликација се срушила. Срећом...

Подели на овим сајтовима

Ne znam, vi kako hocete,ali meni se "Dragi" svidja... zato uvucite jezike... 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...