Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Grad....reci grad....please. p.s.ličnost prva,u beloj majci+kisela voda :)
и теби се као и Олимпу извињавам на још малој количини неизвесности.....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Не мучите се, ја сам...а ти си?

Хааа.. :) Ја сам Олимп... :P

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

kako su ti sjajne slike imas li ih gde na netu na jednom mestu?

Хвала! Ево овде их има , немам све на једном месту а доста њих нисам ни фотографисала, и много ми је жао сад због тога

https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452

Подели на овим сајтовима

Гоцо, свака част....!

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Јел? Е, па лепо...туђа имена помињеш а своје нећеш...баш си неки.

Па Дејану је ник пуним именом и презименом. А мени је Олимп. Главом и брадом.. :)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Па Дејану је ник пуним именом и презименом. А мени је Олимп. Главом и брадом.. :)

Ништа...заборави.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Хвала! Ево овде их има , немам све на једном месту а доста њих нисам ни фотографисала, и много ми је жао сад због тога

Svaka cast..... :aplauz:  umetnicka dusa..... :good2:

Подели на овим сајтовима

Svet je mali. :)
што јес 'јес......

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Сјајно! :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...