Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

DSCN3911a_zps626ecd9b.jpg

Манастир Жича, данас. Лаку ноћ!

П.С. Нисам трудна, глупа ми мајица

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Манастир Жича, данас. Лаку ноћ!  

A ja kad sam bila,mislila sam da ne mogu da se slikam ,zabranjeno fotografisanje i na ulazu ima oznaka....  0707_read

Baš mi je žao... :'( Ko zna kad ću pomovo moći da idem.

:351780:

Подели на овим сајтовима

evo još jedna sličica, malo da se hvalim, kažu mi da izgledam kao vitez templar! 428733_554611107924042_1352896688_n.jpg

A ja kad sam bila,mislila sam da ne mogu da se slikam ,zabranjeno fotografisanje i na ulazu ima oznaka....  0707_read

Baš mi je žao... :'( Ko zna kad ću pomovo moći da idem.

Ја увек питам за благослов за фотографисање, па ми тачно кажу шта смем а шта не, и увек изађу у сусрет.

Подели на овим сајтовима

Опрости Страхиња, не знам како сам цитирала и твој пост. Додуше, лепа ти је фотографија па нек' се и понови.

Подели на овим сајтовима

Kad ste tako raspoloženi da dajete ljubazne odgovore,evo još jedno pitanje vezano za slikanje.

Nedavno sam sa društvom bila u Kraljevu,slikali smo se na svakom koraku,za fejs Just_Cuz_19 .

Odjednom se pojavila starija monahinja,a mi smo bili totalno opušteni,reklo bi se nepristojni :blush: .

Htela sam da se slikam sa njom,ali nisam bila sigurna da li smem, da joj ne upropastim dan svojim izmotavanjem. :blush:

Da li smem takve stvari da radim?I da li bi ona pristala da se slika sa mnom?

Ne zamerite mi,ovo je istinita priča.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Најбоље је питати. У неким манастирима монахиње немају благослов игуманије да се сликају па ће одбити. Скоро сам се фотографисала са једном монахињом, а она ме је замолила да јој се слика не појављује "којекуда". Тако да је нећу поставити на интернет где ипак немамо контролу над даљом судбином фотографија. 

Подели на овим сајтовима

@,

Шта се хвалиш ти!?? Ако си се сликао са руским патријархом!!!!  И ми ћемо једног дана! :) :) :)

Шалим се ;) Супер фотка и видим те............ :)  

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Са руским патријархом пре неки дан у Хиландару:  
bliss jeeee  

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

@,

Шта се хвалиш ти!?? Ако си се сликао са руским патријархом!!!!  И ми ћемо једног дана! :) :) :)

Шалим се ;) Супер фотка и видим те............ :)

Аха, и ми ћемо, исто у Хиландару, вероватно :0104cheesy:

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Аха, и ми ћемо, исто у Хиландару, вероватно :0104cheesy:

Ко је спомињао Хиландар???  :-

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...