Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Да ли могу сестре(не удате ,по могућству) са форума,да поставе неку своју фотку,или ће мо правити фото-албум Соломонових и Моцартових слика... greengrin

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Да ли могу сестре(не удате ,по могућству) са форума,да поставе неку своју фотку,или ће мо правити фото-албум Соломонових и Моцартових слика... greengrin

правићемо фото-албум Соломонових и Моцартових слика... 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Радосне вести,најзад сам нашао слике наших (не удатих ) сестара у групном портрету... 4chsmu1

Обрати пажњу,слева на десно...

Магдалена,Анастасија,Милева и ову четврту не препознајем... :)

Постављена слика

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Свака част Max како си то успео! klapklap Баш си нам улепшао форум...

Милева, шта мислиш о свом изгледу? :bla:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Иза овог човека тј. мене имате поглед на део Чачка "сааааа Ооооовчаааарааааа..." 0212_rolleyes

Постављена слика

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

Макс па што да речем? Висина одговара  0110_hahaha 0212_rolleyes  :drugarstvo:

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Чачак ...и Каблара... :drugarstvo: 0212_rolleyes

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...