Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Што се мени не појављује слика овог слаткиша?

Морам да цитирам из друге поруке!

e ovo mi je divna ideja,pa da se i mi predstavimo :

Постављена слика

Uploaded with ImageShack.us

Малишан је право  1317_womens

0442_feel  0442_feel  0442_feelМного је сладак  girls036  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif  :(

Подели на овим сајтовима

evo i mene da vidite sa kim ustvari imate posla

jos od malih nogu sam bio materijalista

Постављена слика

takodje i nesavesni vozac

Постављена слика

pa onda sotonista

Постављена слика

zatim odrzavam red kao security na sodoma & gomora exit festivalu

Постављена слика

kao alkoholicar

Постављена слика

i kao bludni & razvratni makro

Постављена слика

ima toga jos al nije sve za internet 319.gif

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

hahaha hvala greengrin pa jes jedna od mojih misija u zivotu je i zasmejavanje 0102_laugh

e a ona slika je sa koncerta Iron Maidena u Pesti, znas sta smo radili, pravili smo se da smo novinari imaginarnog casopisa Metal Fist Magazine sa sve laznim akreditacijama iz photoshopa i fotoaparatom tipa idiot 0110_hahaha, i uspeli smo da obrlatimo PR-ku Iron Maidena i da prodjemo kroz obezbedjenje i na kraju i stignemo u njihove headquaterse, a sve to smo pre toga ugovarali sa telefonskih govornica ulica Peste hahahahaha 0110_hahaha

e da imali smo i jednog brzinskog agenta na rolerima koji nam je pomagao u misiji hahahahaaa smej.gif

naravoucenije: Sve se moze kad se hoce!

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...