Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Соломеоне, овај теби с десне је студирао теологију ?

Како му беше име ?

Обојица су теолози и моји најбољи пријатељи.Драган и Здравко (са капицом  ;)).

Да  нису  они  некуд  од  Мораве, обојица су ми познати, или треба да мењам наочаре,

Оља је већ замолила да ми се купе нове... dada

Иначе  сјајна  фотка... shuntavilo2 319.gif

Нису. :cheesy: Један је из истог места као и ја а други је Београђанин.

Постављена слика

...еве га,Београђанин!  319.gif

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Соломеоне, овај теби с десне је студирао теологију ?

Како му беше име ?

Обојица су теолози и моји најбољи пријатељи.Драган и Здравко (са капицом  :cheesy:).

Да  нису  они  некуд  од  Мораве, обојица су ми познати, или треба да мењам наочаре,

Оља је већ замолила да ми се купе нове... dada

Иначе  сјајна  фотка... facenew22222222 319.gif

Нису. :cheesy: Један је из истог места као и ја а други је Београђанин.

Постављена слика

...еве га,Београђанин!  :cheesy:

Auuuuuu, bre Dejane, jesi ostario, auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. :cheesy:De mi reci je li bilo dole bandit kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac bandit bandit sFun_bat sFun_bat sFun_bat sFun_bat sFun_bat
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Доле је,Енизе,хаос у сваком смислу....дуга прича.

...срећом,жене се не слажу са тобом!  facenew22222222 sFun_bat

Da si se ti nama živi i zdrav vratio.Nisam se bojao ja nedaj bože da te neko zlo zadesi nego sam se bojao da kakvu albanku ne oženiš kriminalac kriminalac sFun_bat onda bi za tobom krenuli odredi sFun_bat sFun_bat 319.gif bandit kriminalac i onda bi ti se moglo desiti  kriminalac :cheesy: :cheesy: :cheesy: sFun_bat.Šalu nastranu neka te tvoj humor nedostaje.
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Доле је,Енизе,хаос у сваком смислу....дуга прича.

...срећом,жене се не слажу са тобом!  facenew22222222 sFun_bat

Da si se ti nama živi i zdrav vratio.Nisam se bojao ja nedaj bože da te neko zlo zadesi nego sam se bojao da kakvu albanku ne oženiš kriminalac kriminalac 319.gif onda bi za tobom krenuli odredi sFun_bat sFun_bat bandit bandit kriminalac i onda bi ti se moglo desiti  kriminalac :cheesy: :cheesy: :cheesy: sFun_bat.Šalu nastranu neka te tvoj humor nedostaje.
Погодио је један камен право у мој прозор и то је све...толико сам био уморан да сам без да трепнем и да се померим наставио да,онако налактивши се на руку и буљећи кроз прозор,наставио да полуотвореним очима гледам у њих...вероватно су помислили,пошто су ме због тога чудно погедали,да сам или луд или много храбар...а ја био само преуморан да се и померим. sFun_bat

Е,биле и неке вехабије међу њима,снимио сам их...али нису гађали,већ су се само смешкали.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Креирај ново...