Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

34 minutes ago, Ayla рече

@aliluja, predivna si :)

jeste, zgodna je, kad ja nekom kazem onda je to tako, nisam ja ko ajla, njoj su svi predivni ko i mojoj pokojnoj babi mariji. na forumu jedini ja lijep, ti i aliluja, ovi ostali svi ko iz pogrebnog drustva, bez da se ko uvredi, moja duznost je zboriti istinu, a ovi iz atministracije su ruglo zivo za moj ukus)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kordun рече

jeste, zgodna je, na forumu jedini ja lijep, ti i aliluja, ovi ostali svi ko iz pogrebnog drustva, bez da se ko uvredi, moja duznost je zboriti istinu, a ovi iz atministracije su ruglo zivo za moj ukus

7896634

Ako obolim, ti si kriv, Kordune!

Подели на овим сајтовима

7 hours ago, kordun рече

jeste, zgodna je, kad ja nekom kazem onda je to tako, nisam ja ko ajla, njoj su svi predivni ko i mojoj pokojnoj babi mariji. na forumu jedini ja lijep, ti i aliluja, ovi ostali svi ko iz pogrebnog drustva, bez da se ko uvredi, moja duznost je zboriti istinu, a ovi iz atministracije su ruglo zivo za moj ukus)

Na humoru ti ne manjka... Hahahahaha.... :))

A di si ti? Da te vidim? :coolio:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, kordun рече

nemam slike jer me trazi policija

Hrvatska.
A i Interpol.
:)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

File_000.jpeg

Nas cetvoro, jedno se sakrilo ispod mamine haljine. :)))

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...