Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

То је природан поредак. Откад су жене изашле из куће, почеле су да пију, а откад су жене почеле да пију, залудели их тим феминизмом, а откад су жене постали феминисти, све отишло у Хондурас.

Сад кад бих реко шта је решење, наљутили би се сви феминисти одавде на мене, ал сигурно није решење да жена пије. То је харам.

Nekad su žene pile samo kod kuće, u svoja 4 zida  ;)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Све моје бабе би својевремено стукле једну кад устану, једну после доручка, једну пре ручка, једну после ручка, једну пре вечере и једну пред спавање.

Подели на овим сајтовима

Све моје бабе би својевремено стукле једну кад устану, једну после доручка, једну пре ручка, једну после ручка, једну пре вечере и једну пред спавање.

Je l' to haram il' halal? RYLAH, čeka se stručno mišljenje :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Dobro za cirkulaciju...i živjele su 100 godina u radosti.

...alal, Paradoksologija. Alal!

Подели на овим сајтовима

Ишле су на причешће четри пута годишње и никад нису добиле забрану. Вероватно је и попадија била така, па попа није смео да примењује закон. Бабе су биле истински босови во времја оно... Све оне ”она да чува, он да дува” идеје су новотарије.

Подели на овим сајтовима

Daj neku celu ,lepo ti stoje one pantalone i stikle,zgodna mama :coolio::)

Ti zamućena bolje da ćutiš i da ne prozivaš  :ladan:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Не, нисте ме разумели шта сам хтео да кажем...

Није проблем да жена пије сам по себи, посебно ако не подноси мужа, кућу и децу - треба поднети овај живот. Проблем је да жена излази ван куће и да пије, онда је заразе разноразни феминисти, и разарају нам породицу. А и није прикладно да жена пије ван своје куће и седи у кафани с мушкарцима, брука мужа. У својој кући, ако оће да шпајзари, нек је жива и здрава, само ако јој човек то не брани, никакав проблем није што се мене тиче.

Нисмо се разумели.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Није проблем да жена пије сам по себи, посебно ако не подноси мужа, кућу и децу - треба поднети овај живот. Проблем је да жена излази ван куће и да пије, онда је заразе разноразни феминисти, и разарају нам породицу. А и није прикладно да жена пије ван своје куће и седи у кафани с мушкарцима, брука мужа. У својој кући, ако оће да шпајзари, нек је жива и здрава, само ако јој човек то не брани, никакав проблем није што се мене тиче.

Нисмо се разумели.

...a na slamčicu?  :)))

Подели на овим сајтовима

У својој кући, ако оће да шпајзари, нек је жива и здрава, само ако јој човек то не брани, никакав проблем није што се мене тиче.

I moze da poteze iz flase, napolju mora da se pravi fina i sipa u casu. 

Подели на овим сајтовима

...a na slamčicu?  :)))

АКо јој је човек купио кад је био у набавци, што да не? Нисам ја неки затуцани традиционалиста, како се човек и жена договоре.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Нисмо се разумели.

I moze da poteze iz flase, napolju mora da se pravi fina i sipa u casu. 

:))

Au, odo' ja u pakao... čak se i ne pravim fina i ne sipam u čašu - ali kako brukam muža ako on, recimo, nije tu, nego kod kuće čuva decu?  :0205_whistling:  

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

АКо јој је човек купио кад је био у набавци, што да не? Нисам ја неки затуцани традиционалиста, како се човек и жена договоре.

Znala sam.

Čoek širokijeh shvatanja, i...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Sreca nasa sto se Rile pita o svemu tome!Onako bi smo ne daj Boze morali cinuti kojekakva dobra dela,ljubiti Boga i bliznjeg i ko zna sta sve ne napisase oni sv.oci,ovako spajz i Bog da te vidi! :D

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Нисмо се разумели.

А кога муж брука када изађе у кафану са женама?

Да ставимо по страни феминизам, кафана и опијање није добро за никог, без обзира да ли је мушкарац или жена.

И ми мушкарци треба да будемо критичнији према себи и да себе не стављамо у било какав начин да будемо привилеговани у односу на жене.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...