Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Вау Парадоксилоговићка, ова слика је далеко од твог феминизма ,филозофирања и форумског одбрусивања...овде си баш блага,а и лепа жена... :dobro:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Вау Парадоксилоговићка, ова слика је далеко од твог феминизма ,филозофирања и форумског одбрусивања...овде си баш блага,а и лепа жена... :dobro:

Sve stereotipi... š'o feminizam, filozofiranje, a bome i odbrusivanje (idejama, ne ljudima, moliću) ne ide sa blagim i (ako ti kažeš) lepim ljudskim bićima? :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Sve stereotipi... š'o feminizam, filozofiranje, a bome i odbrusivanje (idejama, ne ljudima, moliću) ne ide sa blagim i (ako ti kažeš) lepim ljudskim bićima? :)

Немам појма,ја суд о форумашима доносим само конто њиховог писања и теко неке сличице, па може бити и да погрешим,у реалности сам прилично проницљив , ако томе додам и интуицију и искуство овијиех година,ретко грешим...

Уосталом то што се мало кочопериш на форуму, ја схватам као одушак домаћице ,мајке и супруге,те ти нимало не замерам, а на крају и занимљив си саговорник...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Немам појма,ја суд о форумашима доносим само конто њиховог писања и теко неке сличице, па може бити и да погрешим,у реалности сам прилично проницљив , ако томе додам и интуицију и искуство овијиех година,ретко грешим...

Уосталом то што се мало кочопериш на форуму, ја схватам као одушак домаћице ,мајке и супруге,те ти нимало не замерам, а на крају и занимљив си саговорник...

A možda je i jedan i drugi sud sterotip. :)

Dalja pitanja na PM ili u temu o feminizmu radi što manjeg spamovanja. Ukratko, može se biti nemilosrdno racionalan prema idejama a imati blag odnos prema živim ljudima. I to ne mora biti nikakav "odušak" već prosto modus vivendi. Tkud znaš da se 15 minuta posle ove fotografije nisam raspravljala o politici sa svekrom? (hint: jesam :ani_biggrin: )

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

10393818_10152879455396731_7439823977254

Evo skroz nove, manje smerne, vrlo opasne i kratkokose slike (al' opet sa detetom - baš retko se slikam, pa kad baka zatraži sliku male dece, ja pridržim, šta ću).

Ova slika posebno za one koji feministkinje i/ili žene koje vole da filozofiraju i raspravljaju se zamišljaju ovako:

list-of-disney-witches3.jpg?w=450&h=337

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

10393818_10152879455396731_7439823977254

Evo skroz nove, manje smerne, vrlo opasne i kratkokose slike (al' opet sa detetom - baš retko se slikam, pa kad baka zatraži sliku male dece, ja pridržim, šta ću).

Ova slika posebno za one koji feministkinje i/ili žene koje vole da filozofiraju i raspravljaju se zamišljaju ovako:

list-of-disney-witches3.jpg?w=450&h=337

Јаооооооо,   што сте фини и слатки, велики цмок за твоје слатко пијенце.

О Боже какву сам ја имала предрасуду да изгледаш као мушкарача, а оно фина и лепа жена .

Код нас у крају још увек певају песму,

У долини покрај Лима Васојевка свака фина, а која се карминише Васојевка није више.

:dobro::skidamkapu:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

e404597_104014623052503_1755180353_n.jpg?

Evo, da zbunim protivnike, jedna slika di baš delujem smerno i verno :D

Tri slatkice! :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...