Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ja cu turim sliku kad bidne izbor za mis.  1324_womens  :)))

Ima nas koji se sećamo kako izlgedaš na onoj slici, koju si postavila prošle godine, jer smo obučavani u masonsko-iluminatskim ložama da sve pamtimo. 

Подели на овим сајтовима

Ima nas koji se sećamo kako izlgedaš na onoj slici, koju si postavila prošle godine, jer smo obučavani u masonsko-iluminatskim ložama da sve pamtimo. 

Kako umes da srozas covekov ponos, strasno.  :0120_angryy: Bas kad sam se osetila posebno procitam ovo, c,c,c...   :0414_feel:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

from the darkness... :) 

10957895_10205765280992346_4371184084711

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

izlazi iz mraka odmah..... :dedica:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

1 step

into the Light :D

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Никола, одлична. Ја је мало прекадрирала и додала топлу нијансу. Шта велиш?

1_tmb_64693626_image.jpg

Подели на овим сајтовима

Никола, одлична. Ја је мало прекадрирала и додала топлу нијансу. Шта велиш?1_tmb_64693626_image.jpg

Велим одлично! :)

Но мени је драже некако ово црно бело! :)

Фала Гоцо! Сунце наше! :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Никола, одлична. Ја је мало прекадрирала и додала топлу нијансу. Шта велиш?

1_tmb_64693626_image.jpg

Sad izgleda kao cover za neki stari album "Idola"...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...